Dialogseminarium 30/10 & 31/10

Arrangör Utlink
Plats Sörbyn eller Sikfors
Onsdag 30/10, kl 14-19, Sörbyn Turism & Konferens
 
Torsdag 31/10, kl 14-19, Sikfors Konferens & Fritidsby
 

Ett system av vandringsleder i Norrbottens kustland!

Dialogseminarium med låglandsleder i fokus

Du är välkommen att delta i någon av två dialogseminarier där vi ska stöta och blöta det här med låglandsleder, friluftlivsmålen, den vandrande turisten och om hur vi planerar för ett sammanhållet nät av vandringsleder inom Spira-Mare­områdets sex kustkommuner. 

Projektet UTLINK som arbetar med utvecklingsplanen har precis kartlagt de flesta befintliga vandringsleder och går nu över till nästa steg, att fånga in förslag och förutsättningar för nya länkar och leder mellan dem utifrån några viktiga kriterier. Seminariet bjuder på kunskap, inspiration och information. En viktig roll spelar deltagarnas bidrag i de gruppdialoger som ingår. Hur kan vi möta det ökande intresset för vandring och rekreation, har vi det som krävs och har ni något på gång i den riktningen? Välj någon av dagarna och platserna som passar dig!

Seminarierna vänder sig till dig som har turistföretag, är engagerad i en förening, arbetar med relaterade frågor på kommun eller en organisation inom Spira-Mareområdet dvs. Älvsbyn, Boden, Sa Haparanda, Kalix, Luleå och Piteå kommuner.

Bästa Hälsningar
Projektteamet: Karin Hedström, Göran Wallin & Britt-Louise NymanUTLINK Ett planeringsprojekt inom EU Leader Spira Mare med kommunerna Piteå, Haparanda, Kalix, Boden, Älvsbyn och Luleå i samverkan. Vi planerar för ett framtida sammanhållet system av vandringsleder i kustlandet.