Rekryteringsträff utbildning AQ Plast

Arrangör AF / AQ
Plats Informationsträff på Arbetsförmedlingen Västerås Lokal Boken 190920 kl. 09.00...
Rekryteringsträff AQ Plast
 

AQ Plast söker formsprutare/ställare

Är du framtidens formsprutare på AQ plast? Tillsammans med Arbetsförmedlingen kan det nu finnas möjlighet till att lära dig yrket formsprutning genom utbildning och praktik under 6 månader, en förutsättning är att du är inskriven på Arbetsförmedlingen.

Din profil

Du har ett allmänt tekniskt intresse, både teoretiskt och praktiskt och vi vill gärna att du gått ut grundskolan, Du behöver ingen tidigare teknikerfarenhet för att gilla utmaningen -nyfikenhet, vilja och ambition är det viktigaste.

AQ satsar på dig som är nyfiken på ett framtida yrke inom formsprutning

6 månader utbildning + praktik

Här får du gedigna produktionskunskaper, insikt i olika sorters industrijobb och en stabil grund att stå på i ditt framtida yrkesliv.

Praktiken sker i verkligheten - du får kompetent handledning samtidigt som du är med och tillverkar formsprutade plastdetaljer.

När du gått färdigt utbildningen får du ett certifikat som bevisar din kompetens för ett arbete inom industrin.

Utbildningen är ingen garanti för fortsatt jobb inom AQkoncernen. Men ditt utbildningscertifikat kommer att öppna dörrar till en värld av möjligheter inom hela industrisektorn.

För att kunna söka bör du:

Vara arbetssökande ha en avslutad gymnasieutbildning med godkända betyg i svenska, engelska och matematik.

Blir du antagen till Utbildningen, finns möjlighet till att bli visstidsanställd under 6 månader efter avslutad/godkänd utbildningsperiod och får avtalsenlig lön enligt yrkesintroduktionsavtalet.

Passar beskrivningen in på dig? Ta chansen, sök till AQ och lägg grunden till både din och Sveriges framtid!

Vi erbjuder dig

AQ är ett värderingsstyrt företag med prestigelös anda och entreprenöriell atmosfär. Vi värdesätter korta beslutsvägar och tror på att arbeta tillsammans för att uppnå goda resultat.

Placering

Västerås

Utbildningen sker i Anderstorp 2 dagar i veckan fria resor samt boende ingår

Praktik 3 dagar i veckan hos oss på AQ Plast i Västerås.

Din ansökan

Skriv ett personligt brev, med en motivering till ditt intresse för jobbet - och bifoga ditt CV. Vänligen skicka din ansökan till hajrija.hodzic@aqg.se eller johanni.kyngas@aqg.se Urval sker löpande, sista ansökningsdag är den 20 september 2019. Delta även i informationsträff 190920 kl. 09.00 i lokal Boken en trappa upp, Stora Gatan 33,  i Västerås.

Övriga fakta och frågor

Allmänna anställningsvillkor styrs av kollektivavtal och lokala regler och avtal. Frågor besvaras av Produktionschef och närmaste chef i tjänsten Hajrija Hodzic 072 244 89 55 eller Johanni Kyngäs 072 705 86 20.

AQ Plast AB är ett dotterbolag inom AQ-koncernen som bedriver verksamhet i Västerås, Anderstorp och Torslanda och har sammanlagt 150 anställda och en omsättning på 350 miljoner kronor. Bolaget formsprutar och monterar termoplastdetaljer åt krävande industrikunder med ett åtagande av total kvalitet. AQ Plast i Västerås har funnits i AQ-koncernen sedan 1994, omsätter 140 MSEK och har cirka 40 anställda. Hela AQ- koncernen har högsta kreditvärdighet AAA, omsätter 4 miljarder SEK, finns i 12 länder och har 6500 anställda. För mer information se www.aqg.se

Välkommen med din ansökan!