Knacka bort - Bli av med sötsug och minska känsloätande

Arrangör ANERI
Tid 2019-11-05 18:0020:30
Plats AF Hälsoskäl, Hammarvägen 28, Järfälla, Stockholm
Kurs - knacka bort sötsug
 
Reservplats
 

INTRESSEANMÄLAN

Knacka bort - En kurs för dig som vill bli av med sötsug och överätande 

Kursen startar när vi har minst 6 personer anmälda.

Genomförs i samarbete med AF Hälsoskäl i Järfälla.

Med hjälp av knackning - EFT (Emotional Freedom Techniques) kan du bli av med besvärande sötsug och känsloätande. Det som tidigare har tett sig omöjligt att stå emot kan plötsligt bli möjligt eller t.o.m. en icke-fråga. EFT är en enkel och kraftfull metod (som kan liknas vid akupunktur utan nålar) där du lär dig knacka på olika akupunkter och på ett näst intill magiskt sätt bli av med "cravings" och kan gör alternativa, mer medvetna val.

Kursen är utformad så att var och en kan fokusera på den form av sötsug som är mest problematiskt, samtidigt som gruppen ger stöd och fördjupning genom att vi drar nytta av varandras utveckling.

Du lär dig metoden med knackning, som är en enkel självhjälpsmetod du kan ha nytta av även på andra områden. Kursen inkluderar även mindful eating och självmedkänsla som en väg till hälsa och hållbarhet i längden.

Utöver träffarna behöver du avsätta 10-20 minuter/dag till hemuppgifter för att få ut så mycket som möjligt av kursen. Till stöd får du inspelade ljudfiler, korta filmer och skattningsformulär som hjälper dig att följa din utveckling.

Vi träffas vid 6 tillfällen under hösten för att ge dig en bra grund att sedan jobba vidare på egen hand. (om intresse finns fortsätter vi med en fördjupningskurs efter årsskiftet)

Tid: Tisdagar kl. 18.00 - 20.30
Start: Tisdag 5 november, kl. 18.00

Antal: 6 - 10 deltagare
Plats: AF Hälsoskäl, Hammarvägen 28, Järfälla.3
Din investering: 2,950 kronor. Vid faktura till företag tillkommer 25%
Du som går kursen har 15% rabatt på mina heldagar och retreater. Du har även möjlighet att som komplement till kursen boka 3 enskilda sessioner till priset av 2.

Intresseanmälan. Kursen blir av om det är minst 6 personer anmälda. Du får information senast veckan innan kursstart.

Ledare: Anette Eriksson, vägledare/beteendevetare med fokus på självmedkänsla. Instruktör i mindfulness, mindful eating och EFT (emotional freedom techniques).
För mer information, kontakta mig på: anette@aneri.se eller ring på 070-401 5111
Varmt välkommen!
Anette Eriksson