Design Thinking - Nya perspektiv på Innovation

Arrangör Green Innovation Park
Plats Växthuset, Green Innovation Park, Ulls väg 29C, 756 51, Uppsala, Uppsala
Standardbiljett
 

This course will be held in English

Vill du utvärdera och förverkliga dina och andras idéer med metoder som används av Google och Apple? Efter vårens populära kurs är Design Thinking - New Perspectives on Innovation tillbaka i en ny komprimerad form i Green Innovation Park!

Design Thinking en metod för utveckling och innovation som bygger på användarens behov. Genom att arbeta idébaserat med prototyper och visualisering kan du snabbt testa dina idéer och direkt tänka om och förbättra genom många iterationer.

Som en del av ett tvärvetenskapligt team får du en möjlighet att testa dina färdigheter och lösa verkliga utmaningar från etablerade företag.
Metoden används redan av världsledande företag och blir allt mer aktuell och efterfrågad på arbetsmarknaden.

 

För vem?
Vi arbetar i interdisciplinära team – yrkesverksamma, studenter, företagare och entreprenörer som är intresserade av innovation, affärsutveckling och kreativ problemlösning arbetar tillsammans. Vill du stärka din innovationsförmåga och lära dig en eftertraktad, kraftfull och användbar metod för innovation? 
Kursen hålls på svenska.

 

När? Kursen är uppdelad i två halvdagar;
Onsdag 13 november kl. 13-17
Onsdag 20 november kl. 13-17


Utöver detta får du några hemövningar och uppgifter som tar ungefär två timmar som du kan arbeta med under veckan mellan tillfällena då vi ses.


Var? Växthuset, Green Innovation Park, Ulls väg 29C, 756 51 Uppsala


Sista anmälningsdag; 8 november

Kursen har begränsat antal platser så anmäl dig idag!

 

Pris
Studenter 1000 kr, ink. moms

Forskare 2500 kr, ex. moms

Medlemmar i Green Innovation Park 2500 kr, ex. moms

Yrkesverksamma 5000 kr, ex. moms


Avbokningsvillkor:

Avbokning från kursen måste göras och bli bekräftad senast 2 veckor innan kursstart. Om bekräftad avbokning sker senare än 4 veckor innan kursstart fakturerar vi halva kursavgiften. Om bekräftad avbokning senare än 1 vecka innan kursstart fakturerar vi hela kursavgiften. För att avanmäla dig från kursen, maila till info@greeninnovationpark.se. Avskrivningen gäller endast när du har fått en skriftlig bekräftelse från Green Innovation Park.

 

Om kursen ställs på grund av få anmälda kommer vi att kontakta deltagarna om detta senast 1 vecka innan kursen startar. I detta fall debiteras inte deltagarna för kursavgiften. 


Vill du gå kursen på engelska? Klicka här!


 

 --

Om du anmäler dig till detta event innebär det att Green Innovation Park behandlar dina personuppgifter i syfte att du ska kunna delta. Läs mer om hur dina uppgifter behandlas här.