Föreläsning - Våga vara DU - Stockholm

Arrangör Authenic Relations
Tid 2019-10-01 18:3020:00
Plats Kungsholms Kyrkoplan. 4 Portkod 0723, 1 trappa ned. , Stockholm
Vi firar 1 år. Gå 2 betala för 1
300 kr

DET HÄR ÄR EN RESA FÖR LIVET:

Veronicas föreläsning bygger på hennes gripande vandring från barnhemmets rosa väggar till terrordådet på Drottninggatan 14:53.

2006 tog Veronicas liv en drastisk vändning när hon plötsligt en dag står både bostadslös och arbetslös med elva betalningsanmärkningar och över tvåhundra femtiotusen kronor i skulder.

Veronica inser att hon står inför en stor utmaning och bestämmer sig för att börja nysta I trådarna. Tio år senare, efter en krock på Palma Mallorca vaknar hon en morgon förlamad på vänster sida och har drabbats av en hjärnutmattning. Och elva månader därefter utsätts hon för ett mordförsök på Drottninggatan I Stockholm.

Men mest av allt så handlar föreläsningen om att se den röda tråden i vår story. En föreläsning om att lyssna på kroppen, själen. Att följa hjärtat och våga stå i sin sårbarhet och finna sitt mod. Först då kan vi börja leva autentiskt och vara den vi är ämnad att vara.

Veronica har inspirerat tusentals människor och hon berör med sin vishet, öppenhjärtiga berättelser och värme. Intentionen med hennes föreläsningar är att sprida hopp, ljus och kärlek. För hon är ett levande bevis för att det går att vända motgång till framgång

Hon är autentisk och sätter åhörarna i fokus.

Läs mer om Veronica och vad andra deltagare sagt om föreläsningen på.

http://veronicadurango.se/vaga-vara-du/