Workshop: framtidens bastu- och bubbelpoolsupplevelse

Arrangör Piteå Science Park
Tid 2019-09-12 09:0016:00
Plats Boden Business Park, Teknikvägen 3, 961 50, Boden
Workshop
 
Frukost i relaxen
 

Vill du vara med och utforma Bodens självklara besöksanledning för en lyxig och unik upplevelse?

Varmt välkommen att delta i en kostnadsfri heldagsworkshop för att inspireras, samskapa och utveckla kreativa koncept för hur framtidens relaxavdelning på Nordpoolen ska upplevas. Syftet är att nyttja lokala kunskaper för att lyfta Bodens historia och kultur och öppna upp för nya samarbeten med Nordpoolens äventyrsbad.

Under en heldag får du vara med och ta fram konkreta förslag för hur relaxupplevelsen ska utformas för att skapa en unik upplevelse för invånare såväl som tillresta besökare. Piteå Science Park kommer sedan att hjälpa till med att utvärdera koncepten och vägleda dig mot ett tydligt fokus på genomförande!

Plats: Boden Business Park
Datum: 12 september
Tid: 9:00 - 16:00

Workshopen är kostnadsfri och vi bjuder på fika och lunch. Dagen riktar sig särskilt till dig inom besöks-, kultur-, och upplevelsebranschen, platsutveckling, Kommun, digitala tjänstenäringar, är studerande, aktiv i ideella föreningar eller till dig som är nyfiken och har en idé om hur vi ska utveckla Nordpoolens relaxavdelning.

För dig som är morgonpigg och nyfiken på Relaxen finns det möjlighet att komma på en enklare frukost på Nordpoolen mellan 7-8:30 samma dag. Bocka då i ”Frukost i relaxen” i anmälan. Det finns även möjlighet till badrock, bastu och simbassäng! 

Anmäl dig senast den 10 sep, begränsat antal platser.

 

Välkommen!


Workshopen arrangeras av Piteå Science Park i samarbete med Boden Businesspark och Nordpoolen inom ramen för projektet Digitala Dimensioner som drivs av Piteå Science Park och finansieras av Region Norrbotten och Sparbanken Nord under 2019.