* Kurs Så så vässar du ledarskapet med hjälp av smart coachning.

Arrangör HRatOnce
Tid 2019-07-25 11:0012:30
Plats via din enhet och en uppkoppling., Online
Smart Coachning
590 kr + Moms

Att coacha undrar många vad det går ut på. Många coachingteorier går ut på att få individen att själv komma fram till svaret. Vissa coachingutbildningar förbjuder vissa frågeställningar. Här- Icke! Här lär vi ut hur du ställer frågorna för att så snabbt som möjligt komma vidare i dina förhandlingar, dina möten mm. Tony Robbins koncept få resultat tack vare det effektiva coachingsättet som är framtaget av honom själv och den världsberömda psykologen Cloé Madanes. Cloé Madanes lämnade sin psykologpraktik och utvecklade med Tony Robbins detta enastående framgångsrika koncept som även gör dig framgångsrik. Tony Robbins framgångskoncept har gjort sig extra synligt då han coachat Serena Williams, Ophra Winfrey, Barack Obama och Bill Clinton mfl. .
Kristina Höghielm är utbildad SI coach vid RMT institutet i Kalifornien under ledning av Tony Robbins och hans team. Hon har mer än 20 års erfarenhet av att ge coachning till ledare och chefer och privatpersoner. Drivit coachingpraktik online under 10 års tid och hennes kunder finns över hela världen. Kristina Höghielm är grundare och driver HRatOnce.com som ger affärsmänniskor ökade kunskaper relaterat till HR. Genom föreläsningar och workshops online live kan många fler delta från hela rikets näringsliv och inte endast riktat till storstäderna.
Utildningen i SI coachning går ut på att du som deltagare får lära dig att ge resultatcoachning som är det riktiga framgångskonceptet inom coachning. Det är effektivt och trovärdigt och hållbart.
Tony Robbins metoder är världsberömda och de resultat som erhållits vare sig det gäller livscoachning eller affärscoachning har varit häpnadsväckande. Vi 4 tillfällen i workshop får du verktygen till RMT coaching och får praktiskt öva
Du får utbildning och kunskaper inom
Resultatcoachning
6 Human needs
Hur du möter olika människors olika behov
Varför männskor gör som de gör
Inspirationsverktyg TR
TR verktyg för
Coachning individ nivå
Coachning grupp och team
Relationscoachning- verktyg


Kursen riktar sig till de som har ledande positioner inom företagen samt de sin leder team eller arbetar som coach.
Du behöver en enhet och en uppkoppling. Via enheten deltar du i vårt mötessystem som tillåter att du när som helst kan koppla in dig i mötet och ställa frågor och diskutera med andra. Deltagarna kan lätt dela sina erfarenheter med varandra. De tre uppföljande master classes som du separat inbjuds får du tillfälle att ta upp dina egna erfarenheter och kan få hjälp med att applicera TR metoderna för att snabbt finna ut lösningar och underlätta i din egen vardag.
Kvittot du får efter bokningen ger dig länken som för dig vidare in i mötet. Mer information på hratonce.com