Så hanterar du stressen- diskussionsforum

Arrangör HRatOnce.com
Tid 2019-08-29 12:0013:00
Plats livestreaming deltag via din enhet, Online
Så hanterar du stressen
 

Välkomna till detta kostnadsfria webinarium där vi live online diskuterar ämnet stresshantering. Efter ljuvliga semestertider kanske det behövs

Gaya Pienitzka, VD för Life Cap ger e-kurser i stresshantering och radioprogramledare,och Kristina Höghielm VD för HratOnce och utbildad till SI coach av den världsberömde livscoachen Tony Robbins.Både Gaya och Kristina är erfarna coacher som hjälpt många att få ner stressnivåerna.
Genom Gayas e-kurser och Kristinas one-on-one coachingerfarenhet leder de diskussionen vars syfte är att råd och tips ska ges mellan deltagarna för att minska den psykiska ohälsan.
Ni kan ansluta från vart som helst via din enhet. Alla kan se och höra varandra om så önskas. Ni kan när som helst gå in och ställa frågor, ta upp en diskussion och få utbyte av andra deltagare.

Via denna länk kommer möter ni oss live mellan klockan 12-1300.
https://zoom.us/j/532251779 Vänligen klicka på länken så kommer du till registreringen. Vår mötesfunktion är sofistikerad . Du bestämmer själv om du vill vara i bild, synas eller höras. Instruktioner kommer att ges i början av mötet.

Gaya Och Kristina svarar på vilka frågor som helst relaterat till stress.
Vi ser fram mot att ses och höras! Om ni vill ha ytterligare information tveka inte att höra av er till info@hratonce.com