Konsert med Kadiatou och Niklas Dackborn band

Arrangör Kulturföreningen i Rasbo Kommundel
Tid 2019-08-14 18:0021:00
Plats Hall 2000, Gåvsta Rasbo, Uppsala
Konsert 14/8
 

OBS! Inträdet är GRATIS, men det är bra om du förhandsanmäler dig här. Annars är det bara att komma till Hall 2000, det är gott om plats!


Insläpp börjar 17:00, då utställare finns på plats! 


Kadiatou är känd från sitt deltagande i Idol år 2018, där hon slutade på en andra plats i tävlingen. Flera av hennes framträdanden i Idol gjorde starkt intryck på publik och jury. Bland många andra lovord nämnde juryn ”din röst är textil, den är siden. Det är lyx, lyx, LYX” (-Alexander Kronlund).


Kadiatou är uppvuxen på Lidingö utanför Stockholm, men har även släktmässig anknytning till Olandsbygden. Efter finalen i Idol satsar nu Kadiatou allt på sin dröm som artist samtidigt som hon fokuserar på skolan. I december 2018 släppte hon sin första singel, ”Say Something”.


Inför kvällens framträdande i Hall 2000, värms scenen upp av ”Niklas Dackborn band”, ett femmannaband med lokal anknytning. Niklas med sitt band kommer att se till att publiken är i god, gungande form, tills det är dags för Kadiatou att göra entré.


Konserten är resultatet av ett samarbete mellan Kulturföreningen och Upplandsbygd, en stiftelse som förmedlar EU-pengar till landsbygdsprojekt med lokal förankring och som skapar möjligheter till hållbar utveckling. Konserten kommer att utgöra en plattform för lärande om hållbar utveckling. Före, under och efter konserten kommer vi att informera om behovet av biologisk mångfald. Vi kommer att ha en ”minimässa” med informationsmaterial, samt presentationer av Naturskyddsföreningen och lokala livsmedelsproducenter.


Konserten vänder sig främst till unga, men alla åldrar är välkomna.