Piteå dansar och ler

Arrangör Visit Piteå & Piteå dansar och ler
Tid 2019-07-24 10:002019-07-28 16:00
Plats Piteå
PDOL - kittet, medlem
100 kr
PDOL - kittet, icke medlem
500 kr
PDOL - affisch/ballonger, medlem
 
PDOL - affisch/ballonger, icke medlem
50 kr
PDOL - marknadsplats, medlem
 
PDOL - marknadsplats, icke medlem
100 kr
Piteå budar & ger
 

Piteå dansar och ler

Dags för sommarens festival, PDOL 2019. PDOL startade 1990 och är sedan dess ett självklart inslag under sommaren i Piteå. Under vecka 30 samlas Pitebor, hemvändare och turister för att umgås kring mat och dryck, underhållning, musik och aktiviteter.

I år erbjuder Visit Piteå tillsammans med PDOL lite olika saker till företagen som är intresserade. 

1. PDOL- kittet, innehåller en samannonsering i PDOL tidningen
affischer och ballongerDetta kitt kostar 100 kr för medlemmar i Visit Piteå, icke medlemmar betalar 500 kr. OBS! Vi kan max ta emot 16 stycken företag, så först till kvarn.

2. PDOL - affisch/ballonger, innehåller en affisch och ballongerPDOL - affisch/ballonger är gratis för medlemmar i Visit Piteå, icke medlemmar betalar 50 kr. 

3. PDOL - marknadsplats. För er som ligger i centrum har ni möjlighet att boka en plats utanför er butik. Ni har alltså möjlighet att "flytta" ut delar av butiken dessa dagar. Gratis för medlemmar i Visit Piteå, icke medlemmar betalar 100 kr.  

4. Piteå budar och ger. Ni har möjlighet att skänka en gåva till PDOL och deras Piteå budar och ger. PDOL marknadsför er och er gåva samt att pengar går till ett välgörenhetsmål som i år RFSL Pite Älvdal

Anmäl ert intresse att ni vill delta nedan, senast 24:e juni. I nästa steg fyller ni info kring de olika delarna. Därefter får ni ett bekräftelse mail. Under tis-ons v 26 skickar vi från Visit Piteå ett informationsmail till er som anmält er för de olika delarna.

Funderar ni på något?
Handelsutvecklare
Visit Piteå