Välkommen till Frukost med näringslivet den 13 september

Arrangör Piteå kommun
Tid 2019-09-13 07:1508:45
Plats 2Kök Acusticum, Piteå
Frukost med näringslivet i Piteå
 

Välkommen till Piteås centrala mötesplats för företag, nätverk och organisationer. Här kan du regelbundet träffa nya affärskontakter över en god frukost. Vi lovar inspirerande samtal, intressanta personer och spännande program. Ta med dig kollegor och kunder och gör en lönsam rivstart på dagen.

Dörrarna öppnas 07.15, programmet börjar 7.45 och pågår ca 30 minuter, sedan fortsätter minglet till 08.45.

På Scen: 
Camilla Bondareva, destinationsstrateg på Swedish Lapland Visitors Board pratar om hur dagens resetrender ser ut, en ökande miljömedvetenhet och efterfrågan på hållbara transportmöjligheter inom besöksnäringen.

Andreas Reimer, Key Account Manager på SAS kommer att låta oss följa med på deras resa mot ett hållbart flyg. Vad som är på gång och hur deras hållbarhetsarbete ser ut.

Fredrik Granberg, projektledare och forskare inom energiteknik vid Luleå tekniska universitet kommer att prata om skogens rester som framtidens flygbränsle.Vid Luleå tekniska universitet pågår just nu en studie där förhoppningen är att producera och testa flygjetbränsle baserat på svenska skogsrester. Mycket av arbetet i studien genomförs vid LTU:s forskningsanläggningen LTU Green Fuels som ligger vid Smurfit Kappa i Piteå.

Olof Westring, Utvecklingsstrategi Dans i Nord berättar om deras höstprogram samt premiären av en världsunik VR upplevelse som de är väldigt stolta över. Efter frukosten finns det dessutom möjlighet att testa denna VR upplevelse..

Frukostvärd Resia


Varmt välkommen!


Under frukosten tas foton, vill du inte vara med på bild kontakta Ann Wikström tel: 070-325 29 77.