DNA Painter - så gör du

Arrangör Christina Sagersten | Finding Family
Tid 2019-05-07 18:3019:30
Plats Vid din dator, Online
DNA Painter - så gör du
 

OBS! Pga tekniska problem hos Simple Signup (där registrering sker) så behöver jag manuellt skicka ut länken till webinariet. Det gör att vill du vara säker på att vara med live behöver du anmäla dig senast 17.30 7/5. Anmälningar som kommer in efter det kommer enbart att få en länk till inspelningen dagen efter.

***

Har du testat ditt DNA hos 23andme, Family Tree DNA (Family Finder) eller MyHeritage. Eller testat dig hos Ancestry och fört över ditt resultat till Gedmatch? Då är det kanske dags att få ut ännu mer av testresultatet och börja använda DNA Painter.

DNA Painter hjälper dig visualisera dina kromosomer så att du kan se vart du ärvt DNA från vilken ana. Det hjälper dig att lösa knutar om hur du är släkt med dina gåtfulla matcher. 

Christina Sagersten driver Finding Family och älskar att gräva ner sig i segment och kromsomanalyser. Redan från start har DNA Painter varit ett favoritverktyg på grund av enkelheten. Det är bara att köra igång! 

Detta webinar är kostnadsfritt.Kan du inte se det live kan du se det i efterhand. Alla som registrerar sig kommer att få en länk till inspelningen i mailen efter webinariet. 

Bland de som är med live kommer fina priser lottas ut, du vill inte missa det! 

Det kommer inte gå att registrera sig på föreläsningen i efterhand.

Frågor? Skicka mig ett mail på christina@sagersten.nu eller ring 072-141 00 77