Hello Creative Teaterkurs Sommarlov 2019 Dieselverkstaden Teater Pjäs Karaktär Improvisation Kostym Fantasi Lekfullhet Barn i stan Stockholm Nacka Erica Löfgren Skådespelerska Teaterpedagog Regissör

SOMMARLOV i JUNI 11-13år! 3-dagars Teaterkurs Med Erica Löfgren

Arrangör Hello Creative & ABF
Tid 2019-06-17 10:002019-06-19 17:30
Plats "Dramasalen" Dieselverkstaden, våning 3, Markusplatsen 17, Sickla, Nacka
SOMMARLOV i JUNI 11-13år! 3-dagars Teaterkurs Med Erica Löfgren
1250 kr

SOMMARLOV i JUNI 11-13år! 3-dagars Teaterkurs med Erica Löfgren

Under denna kurs ges tillfället att få vara i teaterns lekfulla värld - kom och upplev sprudlande fantasi & glädjen att få spela för en publik! Temat för kursen är ”Från Ax till Limpa”.

Hur skapar man en oskriven pjäs tillsammans? Vad ska man tänka på när man spelar för en publik och hur genomför vi våran egna pjäsidé på ett lättsamt och lustfyllt sätt? Under tre härliga dagar kommer deltagaren få inblick och inspiration till att tillsammans göra vår egna berättelse och pjäsidé. För att få till en helhet, så använder vi oss av kostym, rekvisita och lättare smink. Dagarna fylls också med teaterlekar, övningar och improvisationer - allt för att bygga samspel och gruppkänsla. 

Under tredje och sista dagen redovisar vi vår pjäsidé för familj och vänner - likt ett kreativ idéförslag på hur du kan skapa från en blank sida. Hjärtligt Välkommen att få använda din fantasi, idérikedom och teaterlust i tre roliga dagar! 

Kommande tre datum:
Måndag 17//6,
kl.10:00-14:00, Dramasalen, vån.3 i Dieselverkstaden
Tisdag 18/6, kl. 10:00-14:00, Dramasalen, vån.3 i Dieselverkstaden
Onsdag 19/6, kl. 13:30-17:30, Dramasalen, vån.3 i Dieselverkstaden
Redovisning och Insläpp:
Onsdag 19/6, kl. 16:30, Dramasalen, vån.3 i Dieselverkstaden. Gratis inträde men insamling till ett bidragande ändamål/organisation som gruppen bestämmer.

Ålder:
11-13år. Inga förkunskaper krävs.
Deltagaravgift: 1250kr för tre dagar, inkl. fika sista dagen. Anmälan är bindande, men ej personlig. Välkomstbrev mejlas ut en vecka innan.
Antal platser: 12st. (sista anmälningsdag 16 juni)
Pedagog: Erica Löfgren / Hello Creative. I samarbete med ABF.
Övrigt: Kom i bekväma kläder som du kan röra dig.
Till redovisningsdagen så är det bra med kläder i basfärger utan större tryck (t.e.x svart, blått, grönt, grått...). Varje dag tar vi paus för 30 minuters lunch/mellis. Medtag matsäck.Hjärtligt välkommen för vidare info och frågor:
www.hellocreative.se eller contact@hellocreative.se

Be Creative! Be Unique! Be You!Erica Löfgren:
är en frilansande skådespelerska, teaterpedagog, regissör, yogaledare och inspiratör med flera års erfarenhet i branschen. Med sitt företag Hello Creative fokuserar hon på att ge unga och vuxna en möjlighet att utveckla sin fantasi, improvisera, växa i sin identitet, samarbeta, lyssna och bli sedda. För fritid, skola, organisationer, institutioner och företag. Erica ingår även i samarbeten, där olikheter och konstformer får möta varandra och inspirera. Med humor, värme och glädje vill hon att alla ska få ta del av sitt kreativa rum och personliga utveckling, utefter sina egna förutsättningar och intresse.