TA Testdag & Rond 2 Kinnekulle Ring [TimeattackNU.se]

Arrangör TAnu.se
Tid 2019-06-07 09:002019-06-09 17:00
Plats Kinnekulle Ring, Online
TA Testdag Fredag "Första gången nybörjare" (ERBJUDANDE)
790 kr
Transponder tidtagning ("första gången nybörjare" Testdag Fredag)
250 kr
TA Testdag Fredag
1990 kr
TA Testdag Fredag (DRIVER 2019)
1490 kr
TA-AM Tävlingsdebut lördag (Nybörjare som kör första tävling i AM-klass 40% rabatt)
1790 kr
TA Testdag Lördag
2490 kr
TA Testdag Lördag (DRIVER 2019)
1990 kr
WEEKEND-PAKET! (Testdag Fre+Lör+Grill Lör)
3490 kr
WEEKEND-PAKET (DRIVER 2019)! (Testdag Fre+Lör+Grill Lör)
2990 kr
Time Attack "Wildcard" Lör el. Sön (Uppge dag nästa sida)
2990 kr
Medåkare eller Licens (Personförsäkring, gäller hela helgen)
200 kr
Elskåp (Gäller ett ekipage, hela helgen)
480 kr
Lunchlåda Fredag
110 kr
Lunchlåda Lördag
110 kr
Lunchlåda Söndag
110 kr
Grillmiddag Fredag
140 kr
Grillmiddag Lördag
140 kr
Nybörjare (Fri handledning av TAnu-klassvärdar)
 
ANMÄLAN R2 TANU.SE
 
FAKTURA (Välj endast detta alternativ samt ev. tävlan, fyll i manuellt nästa sida det du önskar boka)
 

Vi hälsar tillsammans med våra vänner på Skruvat.se alla bankörnings-intresserade välkomna till Kinnekulle Ring fredag den 8 juni för TA-testdag inför Rond 2 av TimeAttackNU.se (lör - sön).

Nu öppnar vi tillsammans upp dörrarna på vid gavel för att få in fler nybörjare i motorsporten med s k r u v a d e priser för körning om du aldrig tidigare varit med på våra event!

OBS! Gäller bokningar gjorda före måndag 27 maj och i begränsat antal (priserna höjs efter detta datum och erbjudanden tas bort).

PRESENTATION: TIME ATTACK 2019

Tidscheman(reservation att ändringar kan uppstå):
Söndag - TBA (endast tävling CC , PS, Pro, PM & U)

Premiär för Time Attacks nya "AM-klasser", ett enklare insteg till att tävla på bana med klasser för nybörjare med enklare bilar inom våra befintliga instegs-klasser Club (gatdäck) + Club Challenge (R-däck). 

REGLER OCH PAKET FÖR SERIETÄVLAN 2019 (Kinnekulle + Mantorp + Gelleråsen) PÅANNONSERAS INOM KORT - MAILA anmalan@timeattacknu.se FÖR INTRESSEANMÄLAN!

I samarbete med Skruvat.se erbjuder vi väldigt attraktiva priser med upp till 40% rabatt på testdagar samt tävlan som en kampanj att få in nya ansikten till våra event. Framförallt fredag erbjuder säsongens absolut bästa priser för körning på våra kvalitativa event.

På våra arrangemang har vi alltid hög säkerhet i form av bemannade posteringar, ambulans med sjukvårdare, räddnings/släckbilar med utbildad personal samt sekretariat som alltid har trevligt folk på plats. 

På plats finns också professionella fotografer och övrig media av hög klass: KLICKA FÖR FACEBOOK.


SUMMERING AV KÖRNING OCH ALTERNATIV:

TA Testdag (fre):
Vår normala TA testdag är indelad i fyra grupper (1: Nybörjare, 2: Erfaren Amatör 3: Supersporbil 4: Extrembil) som under sina respektive pass har fri tillgång till banan. 5x 15min kvalitativ körning i lagom stora grupper med tävlingstidtagning utlovad. 

SKRUVAT.SE PRESENTERAR: FÖRSTA GÅNGEN NYBÖRJARE 4x15MIN(Fredag) SPECIAL - DITT FÖRSTA TANU-EVENT TILL ETT SKRUVAT PRIS 790:-!
Du som aldrig tidigare provat något av våra event och har ingen eller väldigt begränsad erfarenhet av bankörning, är välkommen att boka detta paket av fyra körpass till reducerat pris. 

Våra klassvärdar finns till hjälp mellan dina heat och har även en genomgång innan första körpasset samt fler gruppaktiviteter för er kommer hållas, så ni invigs till bankörning på bästa möjliga sätt. 
Ni kommer delas in i 2 grupper beroende på hur snabb eran bil är. Endast 12st första-gången nybörjare per grupp.
OBS! För dig som vill ha koll på dina varvtider med riktig tävlingstidtagning (med transponder) så går det att köpa till det för endast 250kr.

TA Tävling (lör);
Club och Club-AM klassen kör sin premiär tävlingsdag, samtidigt kan allmänheten och tävlande boka TA Testdag, 5x15min kvalitativ körning i lagom stora grupper med tävlingstidtagning utlovad.
Du kan boka att delta utan att vara serieanmäld.

TA Tävling (sön):
Tävlingsdag för Club Challenge, Pro Street, Pro, Pro Mod och Unlimited.
Du kan boka att delta utan att vara serieanmäld. Vi hjälper dig gärna att hitta rätt plats om du kontaktar oss innan (anmalan@timeattacknu.se). 

WEEKEND-PAKET - ENDAST 2990:-! 
Som ett initiativ att uppmuntra våra förare och ev. nya gäster har vi tagit fram ett "weekend-paket" som ger ett väldigt attraktivt pris för Testdag både Fredag + Lördag... dessutom bjuder vi in er till gemenskapen med grillning på lördag kväll med oss i Crew. Passa på, begränsat antal platser!

WILDCARD(Tävling Fre el Lör):
Du deltar precis som de som anmält sig till full säsong i serien förutom att du inte får några seriepoäng. Du har dock fortfarande chansen att hamna överst på podiet och vinna priser på själva tävlingen.

Dagen går till så att du besiktar in din bil på morgonen, erhåller en transponder och följer sedan ditt tidsschema där du tilldelats klass/grupp. Du är garanterat ett warm-up heat, två kval och en A eller B-final beroende på hur du placerar dig. 


NYTT! Skruvat.se ger 40% rabatt när du gör din Time Attack debut i någon av våra AM-klasser!
Nytt för i år är våra nybörjarvänliga Club-AM och Club Challenge-AM klasser. Varje nytt ansikte får via vår titelsponsor för klasserna hela 40% i rabatt för vanligt Wild Card deltagande (OBS! Begränsat antal varje tävling).

FAKTURA: Ni som vill boka på faktura (anmälan bindande, tillkommer +25% på priset) klickar i detta alternativ (+ev. anmälan tävlan) och får på nästa sida manuellt skriva in vad ni vill ha i ert fakturerade paket.
Klicka EJ i några alternativ som kostar pengar.

LUNCH: Det går beställa matlådor ihop med Crew under hela helgen med bra husmanskost i väl tilltagna portioner. Hämtas i sekretariatet under lunch enligt tidsschema.

GRILLMIDDAG: Fredag och lördag går det bra att beställa grillmat ihop med crew.

ELSKÅP (480:-): Om du vill ha el till din depåplats måste du ansöka om det innan, vi beställer dom av SSK som drar fram skåpen och kontrollerar att ni har bokningsbekräftelse på att använda det. Priset gäller för hela helgen eller en dag.

MEDÅKARE/LICENS (200:-/person): Obligatoriskt att teckna licens för samtliga som ska åka med, eller om du inte innehar SMA för säsong teckna en för dagen. Uppge namn och personnummer på nästa sida i "övrigt" för de ni bokat.

Bullernivå 95dB: Din bils ljudnivå kommer kontinuerligt kontrolleras och gränsen 95dB får ej överskridas. Om du ligger över får du svartflagg och chansen att åtgärda. Vid upprepade överträdelser nekas du fortsatt körning. 
- - - - -
Varmt välkomna till ännu en helg som kommer vara späckad av roliga minnen för dig som älskar kvalitativ bankörning & Time Attack!

FRÅGOR: Maila anmalan@timeattacknu.se, eller skicka SMS till 0738121190 så ringer vi upp eller ger svar på dina frågor där.