90Day Success Program - start 6/5

Arrangör Locusta Wellness
Tid 2019-05-06 00:0123:59
Plats Online
Jag är ny medlem/har 25-42% Rabatt
 
Jag är Supervisor el mer
 

Ett helt nytt liv om 1 år genom att investera lite tid varje dag! 

Det här är ett 90 dagars program (uppdelat i 3 omgångar) för dig som antingen vill förändra den livsstil du har idag helt och hållet, eller för dig som vill MER i livet än det du har idag! 

Fundera i en sekund: om livet bara rullar på precis som nu, du gör ingen förändring, hur kommer det då se ut om 5år? Om du är nöjd med svaret som kommer upp, så är det här programmet antagligen inte för dig. Men känner du att du vill MER, eller något annat, ja då har du hittat rätt =)

Vad du vill göra och förändra spelar ingen som helst roll, det vi skapar genom det här programmet är en växande INKOMST som med tiden även kan köpa dig TID. Vad du sen vill göra med din tid och inkomst är helt upp till dig: mer tid med familjen, större boende, resa mer, bidra till välgörenhet, shoppa, öppna ett hem för hemlösa katter, you name it ;) Allt är möjligt! 

Programmet är både teoretiskt och praktiskt. Det går ut på att lära dig allt du behöver veta men det är också inräknat i tidsåtgången att du ska kunna utföra de praktiska delarna. Mycket av lärdomen kommer när du praktiserar i verkligheten och det är ett steg för steg system. Du lär dig, sedan provar du, sen lär du dig lite till och sen provar lite till...

Det här är inget "bli rik över en natt utan engagemang" program. Du kommer börja se tillväxt och utveckling under din 2:a 90 dagars omgång om du följer planen och målet är att bygga en stadig och långsiktig inkomst som du kan fortsätta driva på väldigt begränsat med tid. Men håller du ut och är med 4 omgångar i rad kommer du knappt tro att det som hunnit hända är sant!

Vem kan klara av detta program? 
Du behöver ha en stark anledning till varför just du vill ha en plats i programmet! Varför är det viktigt för dig att få mer TID och/eller INKOMST? Vad ska du göra med det?

Du behöver kunna avsätta i snitt 30-60min/dag på tider och dagar som passar dig och ditt liv. (Snittet är 15 min/dag på Facebook, sedan väljer du hur mkt av andra aktiviteter du kan/vill vara med på. Men självklart kommer du fortare fram om du deltar mer, men det är helt upp till dig). 

Du behöver kunna svenska i både tal och skrift. (Grupp på engelska startar i framtiden).

Du behöver vara positiv, villig att lära och kunna följa instruktion. Följer du planen som levereras kommer livet inte vara det samma om 1 år... 

Kriterier för deltagande: 

1. Du behöver ha ett medlemskap i Herbalife Nutrition!

2. Köpt hem minst basprodukter för utvärdering och resultat (prata med din sposor)

3. Läst hela boken "45 sek presentationen" 

Du behöver inte uppfylla alla kriterier innan du anmäler dig!

För dig som går programmet just NU, och vill fortsätta på din månad 2 eller 3: 

- Du behöver anmäla dig igen för att delta i MAJ, OCH skicka in din checklista för den senaste månaden och om du har mer än 50% "närvaro/engagemang" så läggs du in i kommande grupp. (skicka till mig, Linda, på mail linda@locusta.se eller via messenger).

Vi startar 6 maj, MEN OBS: SISTA ANMÄLAN ÄR 3 MAJ!!!!

Prata med den som bjudit in dig här om hur du ska ha de bästa förutsättningarna för att få ut mesta möjliga ur detta program.

Varmt välkommen! Du är INTE garanterad en plats med denna bokning. Vi kommer se över alla bokningar och gå igenom och se om ni uppfyller kriterierna innan slutgiltigt beslut. Men vi hoppas att du blir en av dom som följer med på resan kommande månader!