Lär dig göra dina egna naturliga hudvårdsprodukter!

Arrangör In the Pink
Tid 2019-05-02 18:3020:30
Plats Rälsplatsen 3 - I Glasvasen vid Centralstationen, Malmö
Workshop
395 kr
Power Salad
125 kr

Torsdagen den 2 maj kl 18.30-20.30 kommer Elisabeth Antonson från ÖrtDevan och håller en workshop i hur kan du göra egna hudvårdsprodukter för att förbereda dig inför sommaren. Det ingår dessutom en kortare introduktion till naturens apotek och örtmedicin i allmänhet.

Under kvällen får du möjlighet att göra följande hudvårdsprodukter som du sedan får ta med dig hem: 
• Deodorant - innehåller bl.a sheasmör, kokosolja och eteriska oljor efter önskemål. 
• Solskyddsspray - innehåller bland annat aloe vera och eterisk olja efter önskemål.

Workshopen inkluderar material och kostar 395 SEK.

Sedan tre år tillbaka driver Elisabeth Antonson ÖrtDevan. Elisabeth är utbildad ört- och näringsterapeut och healer, och arbetar med individuell konsultation, workshops, föreläsningar, on-linekurser och försäljning av örtprodukter. Hennes mission är att hjälpa andra människor att hitta sin egen balans samt att visa på att det finns alternativ till den konventionella sjukvården. Örterna har en självklar helande förmåga, de hjälper och stöttar kroppen i sin läkningsprocess. Örterna fungerar på alla plan; emotionellt, mentalt, energimässigt och fysiskt. De kan användas i alla möjliga sammanhang, t.ex. i egna hudvårdsprodukter. Läs mer om Elisabeth på www.ortdevan.se

Ta tillfället i akt och ät en hälsosam och härlig middag innan workshopen; förbeställ en Power Salad med grönkål, bönor, belugalinser, quinoa, rostade pumpakärnor, mango och russin i en apelsin- och citrondressing till priset om 125 SEK.

Antal platser är begränsande och anmälan är bindande.

Välkomna!