Årets roligaste KLK-dag, tema Work Flow:er power

Arrangör Kommunledningskontoret
Tid 2019-05-17 13:0023:00
Plats Odd Fellow, Nordlandergatan 5, Skellefteå (mitt emot Balderhallen), Skellefteå
Årets roligaste KLK-dag, tema Work Flow:er power
 

Varmt välkomna till årets roligaste dag: KLK-dag med temat Work Flow:er power.

Även i år kommer vi att ha en gemensam dag på kommunledningskontoret där vi får lära känna (tillit till) varandra, utveckla kunskap tillsammans, skapa förståelse för varandras roller och utvecklas i vårt nya gemensamma arbetssätt. Och dessutom ska vi ha roligt! Årets KLK-dag kommer därför både gå i Tillitens och Workflowens tecken och temat blir därför:

Work Flow:er Power.

KLK-dagens upplägg:
Under dagen, kl 13-17 kommer vi bland annat att jobba med Unghästen för att utforska och utveckla oss i temat "Tillit". Denna del ingår i vår arbetsdag som vanligt.

Efter kl 17.00 är det frivilligt att delta.

Vi tar paus 17-18 för att göra i ordning sig själv och lite middag. Från kl 18 serveras gemensam middag. Då går vi all in på temat Work Flow:er Power vilket kan tolkas lite grann som man vill. Tack vare datumet (syttende mai) så är det helt ok att släppa loss likt en norsk Woodstock(Trästock?)deltagare, eller varför inte tolka ordet Workflow i egendesignad utstyrsel, men det är lika ok att inte klä ut sig alls utan mer ansluta sig till temat mentalt.

Vi kommer då att ha gemensam middag där var och en tar med den dryck den önskar (vatten/alkoholfri matdryck kommer dock att finnas). Under middagen kommer vi att ha tävlingar (kanske norsk karaoke?) och sedan dans förstås.

För att kvällen ska bli så lyckad som möjligt för alla så ber vi dig än en gång att skicka in din favoritlåt i anmälan. Vi vet att några låtar aldrig blev spelade vid förra festen (DJ Cool 50 Spänn hade inte alltid koll) så kom gärna med klagomål under kvällen så ska årets DJ se till att ni blir framputtade i låtkön.

Återigen, varmt välkomna och glömt inte ange låtfavorit och ev allergier i anmälan!

Hälsningar från festkommittén (Gustaf Uhlander, Malin Bergvall, Emilio Arango Nilsson, Gabriella Hahr Werkmäster och Helena Renström).