Ät dig till ett friskt och långt liv! - Martin Brunnberg ger dig smarta och enkla knep

Arrangör In the Pink
Tid 2019-05-06 18:3020:00
Plats Rälsplatsen 3 - Glasvasen vid Centralstationen, Malmö
Föreläsning
299 kr
Gyllene kålpudding
125 kr
Het vegansk linsssoppa
105 kr

Att äta hälsosamt är inte svårt, jobbigt eller asketiskt. För att din hälsa ska maximeras permanent är det nödvändigt att dina livsstilsförändringar blir permanenta. Därför är det viktigt att hitta lösningar som fungerar för just dig. Den här föreläsningen guidar dig igenom små, enkla kostknep som ökar ditt välbefinnande och hälsa. Även om du mår bra idag kanske det finns nivåer ovan för din nivå? Här får du vägledning om hur du gör!

Måndagen den 6 maj kl 18.30-20.00 kommer näringsfysiologen Martin Brunnberg till In the Pink och ger dig smarta och enkla knep till att äta hälsosamt.

Martin har lång erfarenhet av personlig rådgivning, utbildningar och föreläsningar inom ämnet näringslära. Han är utbildningsansvarig på Svenska Näringsakademin (tidigare Paulúns Näringscenter) och förekommer ofta i press och på radio som näringsexpert. Han har varit aktiv inom området i drygt 20 år och har till dags dato utbildat nästan 2.000 kostrådgivare i Sverige och Norge. Martin har även skrivit och medförfattat sex böcker som sålts i Sverige, Norge och Tyskland. Just nu är han aktuell med boken Modern Näringslära som han skrivit tillsammans med Fredrik Paulún samt poddar tillsammans med Fredrik Paulún i Näringspodden och Nutribe.com – Näringsnördarna.

Föreläsningen kostar 299 SEK.

Kom och ät innan föreläsningen - kvällen till äran serverar vi en gyllene kålpudding (pris 125 SEK) och en het vegansk linssoppa (105 SEK) efter recept från Fredrik Paulún.

Antal platser är begränsade och anmälan är bindande.

Välkommen!