Padelkampen

Arrangör Arena Reklam AB
Tid 2019-05-03 08:0019:00
Plats Stråhallen, Stråvägen 25, Karlskoga

Eventet stängt för nya bokningar

Arena Reklam AB bjuder in till Padelkampen den 3 maj i samarbete med Stråhallen och Karlskoga Padelklubb.


Padelkampen är en företagsturnering som utförs genom en variant av Americano i padel. Vinsten i turneringen består av sportutrustning till ett värde av 10 000kr från Craft och Wilson. 

Kostnaden är 990:-/lag (exkl. moms) och överskottet från tävlingen går till barn- och ungdomsverksamheten i Karlskoga Padelklubb. 

Detta ingår i priset:
  • Minst 3 gruppspelsmatcher
  • Lunch
  • Individuella lagtröjor
  • Sportig goodiebag
  • Stödmedlemskap i Karlskoga Padelklubb 

Ett lag ska bestå av 2 personer från ett och samma företag. Vi uppmuntrar mixade lag, men det går också bra att anmäla två kvinnor eller två män i ett lag. Vid anmälan väljer ni vilken spelarnivå ni ligger på erfarenhetsmässigt i ert padelspel. Det behöver inte vara samma nivå på båda spelarna i laget. Välj mellan följande nivåer:
1 - Nybörjare
2 - Motionär
3 - Avancerad


Vardera lag får tilldelat en gruppspelstid á 4 timmar. Det är viktigt att laget kan närvara under hela sin tilldelade gruppspelstid, men inte nödvändigt att närvara under den gruppspelstid som laget inte blivit tilldelat. Slutspel och final börjar från kl 16.00 och spelas av de lag som har gått vidare från gruppspelen.


Schema för dagen
Gruppspel 1: 08.00-12.00
Gruppspel 2: 12.00-16.00
Slutspel: 16.00-18.00
Final: 18.15

Efter finalen är det prisutdelning, där det förutom pris till vinnarlaget kommer delas ut priser till andra lag eller personer som har utmärkt sig på ett eller annat sätt under kampen. 

Det finns endast ett begränsat antal platser, så säkra ditt deltagande idag!

Frågor som rör Padelkampen eller anmälan kan ställas till sofia@arenareklam.com.

OBS! Anmälan är bindande och faktura kommer skickas efter anmälan är gjord. Mer detaljerad information och specifikationer kring deltagande, regler och tider skickas ut separat efter anmälan är gjord.