Bokrelease 'Jag Äger Min Story' 5/5-19 Stockholm

Arrangör Vackra Maskrosbarn i samarbete med Föreningen Våga Tala och Streetlight Motion
Tid 2019-05-05 13:0015:30
Plats Z-salen ABF Sveavägen 41, Stockholm
Bokrelease "Jag Äger Min Story" i Stockholm 5/5-19
 

Föreläsaren och författaren Henrietta Lysén kommer till Stockholm med sin debutbok ’Jag Äger Min Story’.


Under söndagseftermiddagen den 5/5 bjuder Henrietta in till ett känslosamt författarsamtal om sin ögonöppnande självbiografi där frågor om boken, att växa upp i ett hem där våld, missbruk och sexualbrott är vardag och hur man finner kraft att våga bryta tystnaden får svar. Eftermiddagens starka budskap kommer brytas ned och tolkas i musik av artisterna Chris ”Swedah” Stridbo och Ellen Kloth. Allt under ledning av  moderatorn Felicia Margineanu.


Boken ‘Jag äger min story’ kommer finnas till försäljning och Henrietta kommer att signera under eftermiddagen.


Henrietta Lysén - FÖRFATTARE

Henrietta driver plattformen Vackra Maskrosbarn sedan 2010 där hon idag dagligen inspirerar andra människor att, liksom hon själv arbetar för allas rätt till ett liv utan missbruk, våld och sexualbrott. Hon inspirerar andra att bryta familjehemligheter och att äga sin story.


Felicia Margineanu - MODERATOR

Felicia Margineanu, är en social entreprenör och föreläsare som brinner för att stärka och lyfta upp ungdomars potential och självkänsla. Hon valdes 2017 ut av Veckans Affärer till en av Sverige 101 supertalanger.


Fri entré (föranmälan krävs, begränsat antal platser)


För frågor om evenemanget eller press, kontakta:

Matilda Aldsjö, projektledare, matilda@streetlightmotion.com, 0730-682828Det kommer bjudas på alkoholfri dryck och lättare förtäring. Fyll därför i eventuell allergi i anmälan.

Välkomna!