Medlemskap i nya Qoola Qvinnor Club 2019

Arrangör Qoola Qvinnor
Plats Online och med träffar i Göteborg
Medlemsavgift 2019
400 kr + Moms


Välkommen till nya Qoola Qvinnor Club 2019!

Qoola Qvinnors mötesplats fortsätter och nu riktar vi oss till kvinnor som vill delta på våra mötesplatser utan något krav om att vara entreprenörer eller företagare.

Här välkomnar vi dig som vill få boost i en glädjefylld samvaro med feelgood-känsla och bygga nya vänskapsrelationer genom berikande möten. Delta på event och lyssna på föredrag inom bland annat hälsa och friskvård, och allt annat som handlar om livets goda - få svaren på hur vi finner livsbalans och kan göra gott i både stort och smått. 
 


Om detta upplägg tilltalar dig så är du varmt välkommen att gå med i Qoola Qvinnor Club - med möjlighet att nätverka både online såväl som att delta på unika träffar och event. Till att börja med så erbjuds våra träffar i Göteborg. 

Bli medlem nu och få GRATIS entré till vår Inspirationskväll i Göteborg den 25/4 2019. Kom och lyssna på våra fantastiska föreläsare och möt våra spännande utställare. QQ Club-medlem: Gratis entré. Öppen bar finns för dig som vill  köpa ett glas vin eller en fika under kvällen. MEDLEMSAVGIFT  
Endast 400 kr ex moms. Totalt 500 kr.

Perioden gäller till och med den 31/12 2019. Detta ingår i ditt medlemskap:

  • Du får delta på våra totalt 4 lunchträffar i Göteborg under 2019. Som medlem betalar du endast för din egen lunchkostnad. 

  • Gratis entré till vårt Inspirationsevent med föreläsare den 25/4 2019, Norges Hus, Göteborg. 

  • Tillträde till en sluten Facebook-grupp 

  • Medlemsförmåner och grymma erbjudanden från vårt systernätverk Quality Business Network 

  • Om intresse finns så kommer även en medlemsresa att erbjudas under året. Det tar vi upp till diskussion när vi ses i vår fb-grupp och på våra luncher. 


Obs. Notera att i QQ Club pratar vi allt annat utom business! 

Om du vill engagera dig med syfte att nå ut med din affärsverksamhet och sälja dina tjänster/produkter så hänvisar jag dig till företagsmedlemskapet i Quality Business Network, även om vissa träffar kommer att skapa synergieffekter dessa två nätverk emellan. 

VISION OCH SYFTE
Qoola Qvinnor Club har en vision om att ge boost och insikter, och vi vill synliggöra alla kvinnor som gör det stora i det lilla! På våra träffar kommer du förutom möjlighet att lära känna många nya kontakter även att få lyssna till fantastiska inspiratörer och påverkare inom hälsa, friskvård, kultur, design och mode mm.   

Kom med och bygg relationer i ett systerskap där vi ser människan bakom yrkestitlar och materiella statusmarkörer. 

Idag är vi ca 30 000 aktiva Qoola Qvinnor i våra nätverksgrupper på sociala medier, vilket ger oanade möjligheter att utöka dina kontakter även långt utanför ditt närområde. Hjärtliga hälsningar,

Siv Thuresdotter 
grundare av Qoola Qvinnor Club och affärsnätverket Quality Business Network


För kontakt:
tel. 0702-919648
siv@qoolaqvinnor.se
www.qoolaqvinnor.se