Sommarkurs 7 dagar

Arrangör Christin Björk
Tid 2019-07-11 10:302019-07-21 10:30
Plats Sockerbruket 9, våning 4, Göteborg
Ordinarie Kurspris
8200 kr
Early Bird Pris t.o.m. 30/4
6900 kr
Anmälningsavgift
1000 kr

Sommarkurs, 7 dagar 

Inklusive lunch och fika alla dagar

Lär dig att teckna och måla under sju dagar i min ateljé på Sockerbruket (vid Älvsborgsbron) i Göteborg. Alla dagar gäller tiderna kl. 10.30-16.30

Kursen är uppdelad så att vi börjar med 4 sammanhängande dagar och avslutar med tre sammanhängande. Detta för att få torktid mellan tillfällena då ni även får ta del av magin som uppstår när man jobbar vidare på en torr välgrundad målning.

De första dagarna är en grundlig teckningskurs för att förbereda oss inför motivet av oljemålningen. När väl grundarbetet gjorts för vi över motivet till duken och fortsätter med olja och jobbar då med motivet på duk för att ta fram valörer och former. Sen blir det några dagars paus för målningarna, och oss. Vid nästa tillfälle kommer det roliga med att ta fram djup och kontraster och ge tavlan liv.
Vi kommer också parallellt under kursens gång jobba med färglära för förståelsen för hur man båda blandar och använder färger för att skapa olika effekter i sin målning.


Datum:
11-14 juli (4 dagar)
19-21 juli (3 dagar)
Alla dagar gäller tiderna kl. 10.30-16.30
I priset ingår:
Lunch och fika alla dagar
Papper till skissarbete
Fixativ (till skiss och kolteckningar)
Målarpannå

Material ni behöver ta med:
Oljefärg:
Ivory (Svart)
Titanium Vit
Yellow Ochre
Vermilion red
Ultramarin Blå
Rå Umbra
 
Blyertspenna 4B
Kol
Knådgummi
Avrivningspalett A3
Palettkniv

Ta med handdukar/trasor. Ju fler desto bättre - här ska det kladdas!


Oavsett vilka dina förkunskaper är, dvs om du är nybörjare eller har målat tidigare, så anpassar jag teknikerna utifrån var och ens behov.

Hjärtligt välkommen!
/Christin BjörkHar du frågor kontakta mig på;
Mobil: 0707-674617
Hemsida: www.christinbjork.com
Mail: christin@christinbjork.com


Vissa kurser har ett Early Bird Pris (EBP). ESP innebär att du får ett billigare pris vid snabb bokning. Du har t.o.m. senast utsatt datum för att få detta erbjudande eller så länge dessa platser finns kvar.

På denna gäller EBP fram till 30/4. Därefter gäller ordinarie pris.

Om du inte vill betala fullpris direkt men vill säkra din plats betalar du endast anmälningsavgiften på 1000kr. Resterande belopp betalas senast 3 veckor innan kursstart då en faktura skickas till angiven mejladress.
målarkurser oljemåleri kurs i olja traditionellt oljemåleri målarkurser oljemåleri kurs i olja traditionellt oljemåleri målarkurser oljemåleri kurs i olja traditionellt oljemåleri målarkurser oljemåleri kurs i olja traditionellt oljemåleri målarkurser oljemåleri kurs i olja traditionellt oljemåleri målarkurser oljemåleri kurs i olja traditionellt oljemåleri