Urinetown - the Musical

Arrangör Umeå Musikskola/ Teaterprogrammet Midgårdsskolan
Plats Valhalla, Midgårdsskolan/Umeå Musikskola, Umeå

Eventet stängt för nya bokningar

Välkmmen till Urinetown - the Musical!
Onsdag 27 mars kl. 18:30-21:00 och torsdag 28 mars kl. 18:30-21:00 är ni varmt välkomna till Valhalla - Midgårdsskolan/Umeå Musikskola för att ta del av, Urinetown – the Musical, en av vårens kulturella höjdpunkter.

Musikalen är ett samarbete mellan Estetiska programmet med inriktning Teater och Umeå Musikskola. I föreställningen behandlas aktuella ämnen som miljöförstöring och människors ansvar med drastisk humor, oanade vändningar och häftiga sång och dansnummer.

Handling:
Musikalen utspelar sig i en nära framtid i en stad där grundvattennivån sjunkit så lågt att myndigheterna känt sig tvingade att ta till drastiska åtgärder. Folkets vattenförbrukningen och kissande ska regleras av företaget “Urine good company” genom avgiftsbelagda offentliga toaletter. Men folkets längtan efter frihet och demokrati går inte att kontrollera och upproret är oundvikligt.

Musikalen framförs på svenska

Allmän info:

  • Biljetter och programblad delas ut vid insläppet för vardera föreställning

  • Platserna är onumrerade, kom därför i god tid för att försäkra er om att hela sällskapet kan sitta samlat. Vi kan inte garantera att ni får sitta bredvid varandra

  • Har ni frågor gällande föreställningen kontakta:
    therese.svard@umea.se eller lisa.sandgren@umea.se

Umeå Musikskola och Midgårdsskolan önskar er varmt välkomna!