SAAB TRÄFFAR MED SLOTTS ANDA.

Arrangör Saab träffarna Taxinge
Plats Tierp Arena Malmby Fairground
Medåkning
250 kr
Hjälm handskar overall skor hyra
400 kr
Tidtagning
150 kr
Incar kamera SD kort
400 kr
Olycksfallsförsäkring
150 kr
Malmby 9-12
790 kr
Tierp 9-13
890 kr
Tierp 13-17
890 kr

Välkommen till 2019 års bankalender med saab


Vi välkomnar dig som vill köra med din gat eller racebil på banan. 
Förarutveckling och aktiv säkerhetsutbildning kan köpas in för företag eller privatperson som vill utveckla sin körning på lämplig plats. 

Malmby Fairground ligger strax utanför Strängnäs och är ett fd militärflygfält som passar perfekt för körning med bilarna för att kunna köra på säkra banor. 

Tierp Arena ligger knappt 1 timme norr om Stockholm. Mest känd för  sina Dragracing och Rallycross satsningar men även Elitserien i Racing och mästerskapet i Svensk Endurance tävlar på den ca 2 kilometer långa asfaltsbana med både snabba och tekniska partier.

Kaffe , korv , dricka , smörgåsar kommer serveras på plats  
Vi samlas 08,30 för inskrivning och Förargenomgång 09,00 
Sen kör vi så mycket vi orkar och tills bromsbeläggen blir röda fram till 12,00  på Malmby och 13 på Tierp Arena .

Detta med Open pit betyder att det kommer vara enormt mycket körtid 
men även på att det måste visas stor respekt för övriga vänner på banan.  Vid misstänkt tävlingskörning eller vårdslös körning plockas man omedelbart av banan.   Depåområdet erbjuder träning för nya förare innan man kör ut på banan.  Utbildningspaket med erkänt duktiga förare kommer finnas och annonseras ut på hemsida 
Man kan köpa bandagar som presentkort och hyrbilar finns på plats 
och man får möjlighet att pröva olika bilsportbilar för blygsam avgift per varv. 

Detta med STEC Motorevent är meningen att kunna ses som social gemenskap med bankörning. Vi träffas kör våra bilar dricker kaffe och har kul.  Yokohama kommer erbjuda bra däckspriser  och vi välkomnar företag som vill synas och samverka på dessa körningar. 

För fler frågor , tankar ideer  meila på stec@stec.se

Betalning kan ske på plats men då kan man bli nekad då vi har ett maxantal bilar på banan.  Faktura till företag går bra + Moms Förarutbildning.   Sen anmälan 300 kronor efter 5 dagar innan eventet 

Dela gärna denna information till dina gasglada vänner 2019 så ses vi på banan.  Och varför inte ta med en vän och dela på 1 bil ? 

Företag , privatpersoner , skolor som vill få kurs inom aktiv säkerhetskörning  och  personal på väg  utbildning  kontakta oss på stec@stec.se  eller Björn Gille på telefon 070-8883 883