Loppis på Färgfabriken

Arrangör Färgfabriken Evenemang AB
Tid 2019-03-17 11:0016:00
Plats Färgfabrikens Kafé Lövholmsbrinken 1 11743 Stockholm, Stockholm

Eventet stängt för nya bokningar

Välkommen att anmäla dig till Loppis den 17/3!

Du bokar din plats här, och betalar i förskott med kort eller internetbank via Payson. Anmälan är bindande och vi har ingen ångerrätt eller öppet köp.

VIKTIG INFORMATION:

Läs igenom noga innan du bokar:

Loppisen kommer vara i vår fina takvåning två trappor upp i Färgfabriken. Borden är 180*80 cm stora. (OBS. inget får tejpas/klistras på bord, om ni inte återställer dem till originalskick.) Det finns även ett begränsat antal klädställningar med galgar att hyra för 50:-, boka klädställning direkt här på Simple signup, de brukar gå åt snabbt.

Dörrarna öppnas klockan 10.00 för försäljare. Loppisen kommer vara inomhus. Borden kommer märkas upp med namn. Vi öppnar för allmänheten klockan 11.00. Vi ser gärna att försäljare står kvar tills vi stänger klockan 16.00. 

Vi tillåter försäljning av begagnade samt egentillverkade saker, med undantag för mat och dryck. Gärna prylar, kläder och vintage. Sticklingar är också alltid populärt!

Glöm inte att ta med dig växel, då vi inte har möjlighet att växla pengar i kassan för loppisförsäljarnas räkning. Våra gäster brukar även uppskatta om du kan ta betalt via swish, iZettle eller liknande betaltjänst.

Det finns möjlighet att köra fram bil till baksidan av Färgfabriken, men var beredd på att behöva bära dina saker ner från parkeringen. Parkering finns innanför våra grindar, och när den blir full finns det en stor betalparkering ca 200 m ner på gatan.

Vi har ingen möjlighet att lagra kvarlämnade saker, så se även till att få med er allt ni hade med er när ni lämnar oss. 

När ni är klara med ert bord ska detta fällas ihop och ställas mot väggen.

Alla försäljare bjuds på kaffe / te hela dagen.

Om ni skulle bli sjuka måste ni avboka så tidigt som möjligt, på mail före fredag 15/3, eller till 0707-607638 efter fredag.

Dela gärna vårt facebookevenemang! 

https://www.facebook.com/events/1107876689386900/

Har du frågor, välkommen att maila lisa@fargfabrikenskafe.se, så svarar jag så fort jag kan!

Hjärtligt välkommen! Lisa