Meramedia Akademi - Att leda innovativa processer

Arrangör Meramedia
Tid 2019-04-02 09:0016:30
Plats Kyrkogatan 16, Luleå
Anmälan till "Att leda innovativa processer"
 

Att leda innovativa processer

- I samarbete med Berghs School of Communications

Vi befinner oss mitt i den digitala transformationen där innovation spelar en allt större roll. Innovationer ska skapa nya typer av tjänster, arbeten samt produkter och ta oss vidare in i framtiden. I och med detta har ett nytt behov av processledare skapats – att leda innovativa processer.

Som processledare behöver du arbeta interdiciplinärt och samverka mellan teknik, ekonomi och beteendevetenskap för att utnyttja individens samt gruppens kreativa potential fullt ut. Du utvecklar en förmåga att se helheten, skapa nya produkter, tjänster eller organisationsförändringar.

Genomgång av olika innovationsprocesser – Design Thinking – ett kreativt förhållningssätt, men framförallt en metod för att lösa komplexa problem samt Design Sprint – att lösa komplexa utmaningar på kort tid.

Här behöver även hänsyn tas till målgrupp – Personas samt hur man bäst testar och arbetar med Prototyping – att omsätta skisser till prototyper för att komplettera verktygslådan för att bli en ledare av innovationsprocesser.

Utbildningsdagen under ledning av: Fredrik Heghammar


Fredrik är en uppskattad talare, facilitator och utbildningskonsult. Med gedigen bakgrund inom innovation, digital kommunikation och entreprenörskap.


Detta ingår:
Kursintyg, heldag med Berghs specialister på innovativa processer, fika, frukt och vegetarisk lunch.

Kostnad:
Företag 6 000: - exkl. moms

Datum & tid:
Kursen genomförs tisdag 2 april kl. 09:00 - 16:30 i Meramedias konferensvåning Studion, Luleå.

Antal platser: 12 st

Sista anmälningsdag: Fredag 29/3


Bokningsvillkor

Anmälan är bindande. Om du får förhinder kan platsen överlåtas till en kollega. Vid utebliven närvaro är kursplatsen förverkad.