Hjärnans möjligheter

Arrangör In the Pink
Tid 2019-04-04 18:0020:00
Plats Rälsplatsen 3 - I Glasvasen vid Centralstationen, malmo
Föreläsning
195 kr
Poké Bowl med vildfångad lax
135 kr
Poké Bowl med marinerad lupin tempeh
125 kr

Torsdagen den 4 april kl 18.00-20.00 kommer Maria Nilsson från företaget Möjlighetsmolnet till In the Pink och håller en workshop.

Genom att stimulera hjärnan mer allsidigt så kan du må bättre, lära bättre och prestera bättre. Där du utvecklas i den riktning du önskar.

Under kvällen ger Maria Nilsson dig en introduktion i SlowDown och hur du med rörelser i långsamt tempo utifrån dig själv och en medveten andning kan påverka dina mentala och fysiska resurser. 

Vi blandar olika aktiviteter som ex. föreläsning, diskussion, reflektion och övning för att optimera lärandet. I den praktiska delen tränar du på att utföra SlowDown, både tillsammans med andra deltagare och enskilt. 

SlowDown är en enkel aktivitet att lära sig utföra själv i sin vardag där det passar för dig vilket bidrar till nya kraftfulla möjligheter för din utveckling och återhämtning. 

Maria Nilsson som guidar dig genom kvällen har en bakgrund inom idrotten där hon bland annat arbetat med att utveckla idrottare, ledare och tränare i olika sammanhang. Fokus är att hållbar utveckling sker över tid. Där utveckling blir utveckling när vi får möjlighet att träna våra förmågor att bli bättre. En gemensam faktor i alla mänskliga sammanhang är kommunikation inom oss, mellan individer, grupper och organisationer. När vi kvalitetssäkrar framgångsfaktorer inom kommunikation sker förutsättningar för utveckling. 

Att ta med: Filt eller matta. Bekväma kläder. 

Priset för workshopen är 195 SEK. 

Missa inte möjligheten att äta en fräsch och nyttig måltid innan, förbeställ en Poké Bowl Garden med marinerad lupin tempeh och rostade kikärtor  till priset om 125 SEK eller en Poké Bowl Ocean med vildfångad, råmarinerad stillahavslax till priset om 135 SEK. Båda rätterna inneåhller avokado, grönkål, kimchi, rättika, rädisa, rödbeta, rödkål, sesamfrön, koriander och kålris.

Antal platser är begränsade och anmälan är bindande.

Välkommen!