Färgfabrikens Vårmarknad

Arrangör Färgfabriken Evenemang AB
Tid 2019-03-30 11:002019-03-31 17:00
Plats Färgfabriken, Lövholmsbrinken 1, Stockholm
Marknadsplats endast bord
1200 kr
Marknadsplats med gallervägg
1650 kr

Välkommen att delta i Färgfabrikens stora vårmarknad - En myllrande marknad för design och hantverk! Vi erbjuder våra besökare ett unikt utbud bland marknadsborden; handla direkt från formgivaren, lyssna på livemusik och ta en paus i vårt fina kafé där det serveras fantastisk brunch, bubblig dryck och nybakat fika.


Vi siktar på ca 80 försäljare i stora konsthallen vår första marknadshelg för i år, den 30-31 Mars, och vi hoppas att du vill vara en av dem! Marknaden kommer vara öppen kl. 11-17 och vi räknar med riktigt många köpglada besökare!


Anmäl dig redan nu för att vara säker på att få delta. Vi godkänner ansökningar löpande under anmälningsperioden, detta innebär att platserna kan ta slut snabbt.


Bokning och köp av säljplats är bindande – ingen ångerrätt eller öppet köp gäller.


Frågor och svar, praktisk info hittar du här: https://fargfabrikenevenemang.se/marknad


Anmälan och betalning

Bokning och köp av säljplats är bindande – ingen ångerrätt eller öppet köp gäller.

Så här anmäler du dig:

  1. Du kan boka 1-2 platser. Tyvärr kan vi inte erbjuda uppdelade platser, för att delta på marknaderna krävs att en är där under hela öppettiden, båda dagarna.

  2. Välj om du vill hyra plats med bara bord för 1200:- eller om du vill ha en lite större plats med gallervägg för 1650:-, för båda dagarna. Bord samt stol/pall ingår alltid, och vi uppmuntrar att ni har med egen duk och dekoration! (Vill du inte ha något bord tar vi självklart bort det). Våra bord är 80x180 cm. En plats med gallervägg är ca 3 m2.

  3. Klicka på "BOKA" för att gå vidare. Du behöver ta med egen belysning med förlängningssladd med grendosa då många delar på uttagen. Ange gärna att du behöver el vid anmälan.

  4. På efterföljande sida fyller du i dina uppgifter. Tryck bekräfta och betala, så kommer din anmälan till oss. Efter att vi godkänt din anmälan får du ett mail med betalningsanvisningar.

  5. Betalning av platsen sker tryggt med Payson som accepterar Visa, Mastercard samt betalning via din internetbank.

När betalningen gått igenom är platsen bokad. Du får då en bokningsbekräftelse per sms och epost, så var noga med att uppge telefonnummer och epostadress korrekt. Glöm inte att ta med din bokningsbekräftelse på marknadsdagen.

Om du redan har ett Paysonkonto kopplat till din mailadress, kommer du att få logga in med ditt lösenord. Du behöver självklart inte ha något Paysonkonto för att genomföra din transaktion.

Anmälan är idag öppen för privatpersoner och enskilda firmor. Är ni ett lite större företag, förening eller organisation som ställer ut? Ni är givetvis hjärtligt välkomna! Mejla oss bara på lisa@fargfabrikenskafe.se och inkludera en kort beskrivning av vilka ni är och vad ni önskar sälja så skickar vi en separat bokningslänk.