Sök dina berättelser 18-20 oktober 2019

Arrangör Kreakalma
Plats Frötuna Gård & Retreat, Uppsala
Sök dina berättelser, full kurs, enkelrum
5200 kr
Sök dina berättelser, full kurs, dubbelrum
4900 kr
Sök dina berättelser, eget skrivande, enkelrum
4200 kr
Sök dina berättelser, eget skrivande, dubbelrum
3900 kr

Sök dina berättelser
– helgkurs i kreativt skrivande, med yoga om du vill.

eller: 
– en helg för eget skrivande, med yoga om du vill. 

Sök dina Berättelser är en kurs där du via skriv- och kreativitetsövningar får hjälp att söka och hitta dina ord, inre bilder och berättelser. Med fokus på både praktik och teori lyssnar, leker och övar vi oss fram till idéer och texter. Undervisning i dramaturgi – konsten att berätta – med tillhörande övningar hjälper dig hitta formen, strukturen och uttrycket. Helgen bjuder på flera skrivpass per dag, också kvällstid. Allt deltagande är helt frivilligt. 

En helg för eget skrivande innebär att du inte deltar i kursen, utan kommer till ett lägre pris och skriver på egen hand. Du disponerar din tid som du själv vill, och deltar i yoga, meditation samt inspirerande samtal vid måltiderna. 

På Frötuna får du eget rum (eller dubbelrum om du föredrar) med skrivbord. Gården erbjuder även andra rum och platser att vistas i och skriva på.

Frötuna är en kurs- och retreatgård från 1800-talet med mycket hög standard som ligger 20 min utanför Uppsala. Gården omges av skog, öppna landskap och promenadvägar; det finns många möjligheter till rekreation. 

Vill du så yogar du varje morgon för att lättare komma åt din kreativitet. Yogan hjälper dig också att minska på stress och spänningar. En kort meditation på kvällen ger dig, förutom lugn och koncentration, tillgång till en inre plats av både stillhet och flöde.

Ingår: Helpension i enkel-eller dubbelrum; vegetarisk mat; allt arbetsmaterial; yogamattor (till låns); flera skrivpass varje dag; kvällsaktiviteter; ett besök i Frötunas hamam. 
Målgrupp: Alla som längtar efter att hitta till ett nytt flöde i sitt skrivande; önskar lära sig lite mer om berättande/dramaturgi; vill vara i stillhet och koncentration för att kunna fördjupa sig i sina texter.
Plats: Frötuna Gård och Retreat utanför Uppsala.
Tid: Fredag kl 16.00 till söndag 16.00. 
Ankomst till Frötuna på fredagen fr.o.m. kl 15.00. 
Nästa kurstillfälle: 18 – 20 oktober 2019.
Kursledare: Elisabeth Croneborg; manusförfattare, skrivcoach, yogalärare. 
Anmälan: Senast 31 augusti 2019.
Mer info: www.kreakalma.se & www.frotuna.nu