Psykisk traumatisering och bemötande

Arrangör Samordningsförbunden i Skaraborg genom projektet Våld i nära relation
Tid 2019-04-08 13:0016:00
Plats Biograf Odeon, Kulturhuset i Skövde, Skövde

Eventet stängt för nya bokningar

Utbildning med Johanna Brynielsson 


Nu är alla platser bokade till tillfället den 8 april, men eftersom det visat sig vara ett stort intresse kan det eventuellt bli ytterligare ett tillfälle under 2019. Är du intresserad vid ett ytterligare tillfälle så skicka gärna ett mejl till jennie.malm.georgson@utvag.se så kommer du bli kontaktad vid ett nytt erbjudande.


8 april kl 13:00 -16:00

Biografen Odeon, Kulturhuset Skövde


Denna utbildning vänder sig till dem som inom sitt yrke möter människor som varit utsatta för svåra livshändelser och har ett intresse av att fördjupa sin kunskap kring trauma och bemötande. 

Utbildningen handlar om trauma och psykisk traumatisering ur ett brett perspektiv. Olika orsaker till psykisk traumatisering kommer beröras och vilka konsekvenser det kan få. Teman som anknytningsmönster och sårbarhet, traumatiska minnen, dissociation och hjärnans försvarsbeteendesystem kommer att tas upp. Fokus kommer även vara på vad som är viktigt att tänka på när det gäller bemötande av traumatiserade människor inom olika verksamheter.

Johanna Brynielsson är legitimerad psykolog, legitimerad psykoterapeut, psykoterapihandledare och specialist i klinisk psykologi. Hon har varit verksam inom psykiatrisk öppenvård sedan 22 år med specialisering inom utredning och behandling av komplex traumatisering och dissociation. Hon är även sedan många år aktiv som utbildare och handledare inom traumafokuserad psykoterapeutisk behandling.


Utbildningen är en del av projektet Våld i nära relation som Samordningsförbunden i Skaraborg finansierar. Vi erbjuder utbildningen till chefer och medarbetare inom Hälso- och sjukvård, Kommun, Försäkringskassa och Arbetsförmedling i Skaraborg.


Vid frågor kontaktas:

Jennie Malm Georgson

Projekt- och processledare, Våld i  nära relation

072-215 78 96

jennie.malm.georgson@utvag.se