AuraTransformation™ - så bryter du dina negativa mönster!

Arrangör Therese Lindberg
Tid 2019-01-14 20:0021:00
Plats Hemma framför din egen dator, surfplatta eller via mobilen., Online

Eventet stängt för nya bokningar

AuraTransformation - så bryter du dina negativa mönster! 

Om du har genomgått en AuraTransformation så har du ökat din manifestationskraft många gånger om. Vad sker med all denna manifestationskraft om du har negativa mönster? 

Om du har ett negativt tankemönster kommer du att manifestera negativitet och det handlar inte bara om dina medvetna tankar - kanske mest dina omedvetna...

Hur bryter man den negativa cirkeln och förändrar sitt beteende?

Problemen kan ha börjat redan vid en tidig ålder. Personen kanske har blivit utsatt för mycket destruktiv och nedbrytande stress. Det kan vara övergrepp. Det kan vara någon närstående som har haft negativa mönster, som omedvetet har kopierats. Det kan vara medberoende. Det blir ibland en slags falsk trygghet i en negativ frekvens. Personen "känner igen" sig och söker därför sig tillbaka till det bekanta - trots det destruktiva. Allt för ofta medför detta att personen till och med lär sig att "ladda batterierna" när han/hon ligger på minus. De kanske inte ens kan ladda om de inte ligger rejält på minus innan det vänder? Hur kan du ändra polaritet till ett positivt livsflöde? Och tro mig, det går! Jag har gjort det!

Välkommen till ett personligt och nära webinarium om hur du kan ändra till ett positivt, livsbejakande och berikande flöde på alla plan. 

Du deltar enkelt - hemma vid din egen dator, surfplatta eller via din mobiltelefon!

Måndagen den 14/1 kl 20.00 -21.00 

Varmt Välkommen!

Therese Lindberg 

www.thereselindberg.com


OBS! Att återbetalning pga tekniska problem med er egen teknik inte sker. Anmälan är bindande.

OBS! Det kan vara en bra idé att kontrollera att man har senaste versionen av Adobe som finns att hämta gratis här:

http://get.adobe.com/flashplayer/