Hornstulls Marknad 2019

Arrangör Glad Stad
Plats Hornstulls Strand , Stockholm
Lör 28 sep inkl. bord
399 kr
Lör 28 sep inkl. bord+tak
499 kr
Sön 29 sep inkl. bord
399 kr
Sön 29 sep inkl. bord+tak
499 kr
Säsongserbjudande 50% rabatt på alla tillfällen inkl. bord (fullt pris 19.950kr)
9975 kr
Säsongserbjudande: 50% rabatt på alla tillfällen inkl. bord + tak (fullt pris 24.950kr)
12475 kr

OBS! Vänligen notera att denna bokningssida EJ gäller för bokning av våra matplatser:

För dig som är  intresserad av att sälja mat och dryck som ska kunna förtäras på plats krävs ett separat tillstånd från oss. Vänligen mejla oss på info@hornstullsmarknad.se för mer info.


INFORMATION & VILLKOR

BOKNING

Hornstulls Marknad hålls 2019 varje lördag och söndag 11-17 april t.o.m september (utom midsommar helgen) vid Hornstulls Strand. Besök oss på www.hornstullsmarknad.se för mer information. För kontakt, mejla oss på info@hornstullsmarknad.se 


Hornstulls Marknad arrangeras av föreningen Glad Stad Ekonomisk Förening, Org.nr. 769626-1119 


Bokning och köp av säljplats är bindande – ingen ångerrätt eller öppet köp gäller. Det går ej heller att flytta ett redan bokat datum mot ett annat datum.


Så här anmäler du dig:


1. Välj det/de datum du vill ställa ut. Du kan boka 1-4 platser per tillfälle. Säsongsbokningen hittar du längst ner i formuläret.


2. Välj om du vill hyra plats med bord eller om du vill att vi ombesörjer en takplats åt dig (bord ingår). En utställningsplats är ca 4m2. Våra bord är 80x180 cm och våra tält är 2x2 meter. Klicka på "BOKA" längst ner på sidan för att gå vidare. 3. På efterföljande sida fyller du i dina uppgifter samt klickar i om du vill hyra en klädhängare och/eller pall (obs notera att du endast reserverar klädhängare/pall och betalar för detta separat på marknadsdagen i vår kansli).


Betalning av platsen sker tryggt med Payson som accepterar Visa, Mastercard samt betalning via din internetbank. Ett betalningskvitto kommer sedan att skickas till den mail du angivit. Sen är det bara det roliga kvar!


Privatpersoner och enskilda firmor


Den här anmälan är idag öppen för privatpersoner och enskilda firmor. Är ni ett lite större företag, förening eller organisation som ställer ut? Ni är givetvis hjärtligt välkomna!  Mejla oss bara på info@hornstullsmarknad.se och inkludera en kort beskrivning av vilka ni är och vad ni önskar sälja så skickar vi en separat bokningslänk. 


Vad får jag sälja?


Som utgångspunkt går det mesta bra att sälja på vår marknad. Vi har dock vissa undantag: Man får inte sälja dryck, godis, mat, kaffe, frukt eller något annat som kan förtäras på plats. Dessa kategorier är förstås väldigt trevliga på en marknad, men för detta krävs ett särskilt tillstånd från oss. Kontakta oss gärna så berättar vi mer!


Försäljning av vapen, levande djur eller något som är olagligt eller direkt stötande eller olämpligt är inte tillåtet på Hornstulls Marknad. 


Vidare får försäljningen inte störa omgivningen. Hornstulls Marknad ska vara en trivsam upplevelse för både andra utställare och besökare. Högljudda demonstrationer av  produkter, hög musik eller annat dylik verksamhet som kan uppfattas som störande och irriterande är inte tillåten. 


Vi är övertygade om att våra utställare är fantastiska och har underbara saker att visa upp, men för att vara på säkra sidan förbehåller vi oss rätten att stänga ner ett stånd om vi anser att man brutit mot dessa regler.


När du anländer till marknaden


Hornstulls marknad öppnar kl 11.00 och insläpp för utställare sker från kl 09.00. Om man inte anlänt till kl. 10.30 riskerar man att förlora sin plats. Vi ställer ut alla bord och tält på morgonen. När du anländer väljer du en plats som överensstämmer med din bokning. Vi tillämpar den klassiska först-till-kvarn principen vid fördelning av platser inom respektive platskategori. 


När du lämnar marknaden


Efter kl. 17, när marknaden är slut, packar du ihop, städar din plats och tar med dig osålda prylar. Du ansvarar även själv för sopor & skräp som också måste följa med hem. Det är INTE tillåtet att lämna kvar några prylar och sopor på området. Alla ska ha packat ihop och lämnat området senast kl 18.00.


Boknings- och betalningsvillkor 


Betalning av platserna sker direkt vid bokning, med betalkort (VISA, Mastercard) eller Internetbank (Swedbank, Nordea, SEB, Handelsbank), över internet med Paysons säkra betalningsfunktion. 

När betalningen gått igenom är platsen bokad. Du får då en bokningsbekräftelse per sms och epost, så var noga med att uppge telefonnummer och epost-adress korrekt. Glöm inte att ta med din bokningsbekräftelse på marknadsdagen. 

Om du redan har ett Paysonkonto kopplat till din mailadress, kommer du att få logga in med ditt lösenord. Du behöver självklart inte ha något Paysonkonto för att genomföra din transaktion.

Allmänna tips!


Tänk på att det är bra med mycket växel. Det kan bli en bristvara på marknaden och det vore tråkigt om en god affär inte går att genomföras p.g.a. växelbrist. Tack vare den fiffiga internettjänsten Izettle eller appen Swish kan du som privatperson dessutom ta betalt med kort. 


Om du säljer ömtåliga saker så kan det vara bra att ta med tidningspapper. Det brukar vara uppskattat om det går att skydda sina fynd på vägen hem.

Förklara för nära och kära som kommer att parkering är ett problem på söndagar i Hornstull. För den som