Så ska du tänka när du kommunicerar med din publik! - Föreläsning #4

Arrangör Kulturföreningen Ebeneser
Tid 2019-02-12 16:0020:00
Plats Kaleido, Storgatan 44, 941 32 Piteå, Piteå

Eventet stängt för nya bokningar

Tema: Så ska du tänka när du kommunicerar med din publik! 


Föreläsare: Martina Johansson, norrbottningen som driver PR-byrån Manifest PR i Göteborg


Hur kommunicerar vi effektivt med vår målgrupp? Vem i hela världen lyssnar på oss? Varför vill vi att de ska lyssna? Vad är egentligen PR? Och vad sjutton ska vi säga när vi äntligen fått mottagaren på kroken? I det digitala bruset, omgärdat av distraktion, försöker allt fler nåt ut – och allt färre lyssnar. 


Tillsammans med Martina Johansson, norrbottningen som driver PR-byrån Manifest PR i Göteborg, utforskar vi kommunikationen. Det blir praktiska tips, inspirerande case, utmanande frågeställningar och goda exempel. Högt, lågt och allt däremellan, och förstås: sociala medier, annonser och lite CSR-snack.


Martina Johansson är PR-strateg med fokus på sociala medier och medierelationer, och grundare av den framgångsrika PR-byrån Manifest PR i Göteborg. Martina föreläser årligen om PR- och kommunikation vid flera lärosäten i Västsverige och är en populär inspiratör på temat. Tidigare har Martina bland annat verkat som strateg i regionala utvecklingsfrågor på Norrbottens läns landsting, som redaktör för kultur- och nöjesmediet Djungeltrumman, samt projektledare och skribent. Dessutom har Martina arrangerat otaliga fester, events och mötesplatser. Kommunikation går som en röd tråd genom alltsammans. 


Tider

16.00 med mingel och mackor

16.30 startar vi från scenen med ett inledande gott exempel från en av länet fantastiska arrangörer. 

17-20.00 Föreläsning med Martina Johansson


---


Läs mer om hela utbildningsserien här och följ Arrangörer i Norr på Facebook för löpande uppdateringar.


Deltagande är kostnadsfritt - anmälan är bindande. Vid avbokning senare än 24 timmar innan utbildningstillfällets start eller om du uteblir utan att meddela, debiteras du 300:- inkl. moms. Anmälan stänger även 24 timmar innan evenemanget.


Du som är bosatt i Norrbotten kan söka kostnadsersättning för resor inom Norrbotten. Ange det i anmälan. Detta gäller inte dig som deltar inom ramen av din anställning/utbildning, och kan få kostnadstäckning via din arbetsgivare/skola. Du kan även anmäla intresse för samåkning - detta gäller både dig som vill åka med någon annan, likväl dig som har plats i bilen.


Varmt välkomna!


Projektägare: Kulturföreningen Ebeneser

Projektpartners: Norrbottensmusiken, Riksteatern Norrbotten, BD Pop, Skådebanan Norrbotten och Luleå Kommun.

Projektet finansieras av: Region Norrbotten och Kulturrådet