Företagarboost: Konsten att hålla stressen på avstånd

Arrangör Lundaföretagare
Tid 2019-01-16 07:3009:00
Plats Handelsbanken Stora Södergatan 15, Lund
Företagarboost: Konsten att hålla stressen på avstånd
 

Konsten att hålla stressen på avstånd

Välkommen på Företagarboost – mitt i veckan, mitt i månaden som en vitamininjektion till Lunds alla företagare. Vi bjuder på trevligt affärsmingel, frukost, ett aktuellt föredrag med frågestund efteråt och en utvald gäst får dessutom möjlighet till extra boost. Handelsbanken i Lund sponsrar med lokal och frukost!

Tid: 16 januari kl 07.30-09.00

Plats: Handelsbanken, Stora Södergatan 15, Lund

Nu är det snart ett nytt år med nya tider, nya krav och nya möjligheter. Denna morgon får vi lära oss om konsten att hålla stressen på en armlängds avstånd hela året runt!

Dagens arbetsliv är fyllt av stress och press. Folk runtomkring oss blir sjukskrivna för utmattning. Ekorrhjulet snurrar allt fortare. Jobbet som tidigare var så roligt känns ibland svårt, du glömmer saker, sömnen blir sämre – ja, det börjar bli kaos i huvudet. Men går det att göra något åt det?

Visst gör det! Under denna föreläsning kommer du att få ett par verktyg så att du kan börja bli vän med stressen och påbörja din resa mot en lugnare tillvaro.

Dagens presentatör är Dr Annika Sörensen, leg läkare, specialist i allmänmedicin, som specialintresserat sig för stress i arbetslivet. Idag är Dr Annika aktuell som föreläsare och mentor åt chefer och ledare där hon arbetar med att skapa ett långsiktigt hälsosamt och lönsamt ledarskap och arbetsliv åt sina kunder. Hon har också precis haft förmånen att få hålla ett TEDxTalk på ämnet stresshantering, Dr Annika har gett ut 2 böcker ”Take Stress from Chaos to Calm” och ”My De-Stress Diary”.

Frukosten sponsras av Handelsbanken, men en avgift om 200 kr faktureras om du inte kommer eller om du avbokar efter sista anmälningsdatum. Platsen kan överlåtas. Begränsat antal platser. Anmäl dig senast den 13/1.

Varmt välkommen!

Följ ”Lundaföretagare” på facebook för mer information om vårens program:

13/2 Hållbar projektfinansiering/Torbjörn Friede, Entreprenörsstiftelsen

13/3 Lunds nya näringslivspolitik/kommunstyrelsens ordförande Philip Sandberg, Lund

17/4 Hur fixar jag pengar till mitt företag? /Handelsbanken

15/5 Olika personlighetstyper och kommunikation/Monica Lööw, Kvadrat

19/6 Må bra i dina kläder /Jane Tufvesson, Dress by heart