IntraPhone workshop och användarträff 2019

Arrangör IntraPhone
Plats Clarion Hotell Arlanda, Stockholm
IntraPhone användarträff 2019
 

IntraPhones användarträff 2019, välkommen!

 

Den 22–23 maj kommer vi att ha vår årliga användarträff på Clarion Hotell på Arlanda. Hotellet håller högsta klass och ligger i anslutning till Arlanda flygplats. Åker du tåg kommer du enklast fram via Arlanda express från Stockholm C. Flyger du till Arlanda är du redan framme. Vi önskar dig välkommen! 


På hotellet finns bl.a. gym och pool.

Läs mer om hotellet här: Clarion Arlanda.


Vår spännande agenda hittar du via länken här. För att boka dig har du hamnat rätt! Du gör detta här via bokningsformuläret (knappen Boka uppe i vänster hörn). 

Sista dag för bokning är den 19 mars.


För att våra kunder ska få så mycket ut av träffen som möjligt har vi år 2019 delat in oss i olika ”spår”. Vi kommer ha särskilda aktiviteter uppdelade i spår hemtjänst/särskilt boende (SoL) och personlig assistans (SFB). Utöver det kommer vi såklart ha gemensamma spår och föreläsningar samt en härlig middag på kvällen i sann IntraPhone-anda.


Vi startar med en workshop som kommer modereras och ledas av IntraPhone. Inför denna workshop vill vi gärna ta in era tankar och funderingar som vi kan vända och vrida på tillsammans. Märk gärna i mailet om det berör SFB eller SoL-spåret. Maila dessa till: workshop@intraphone.com


Vi har bjudit in Olof Röhlander, författare av bl.a. boken ”Bli en vinnarskalle” och ”Det blir alltid som man tänkt sig” som ska inspirera oss under dagen.

Vi får även besök av kunder som berättar om sin resa och utmaningar den inneburit, föreläsning om kvalitetsarbete inom vårdsektorn, workshop samt visning av nyheter från IntraPhone. Utöver vår fullspäckade agenda får ni deltagare möjlighet att nätverka och byta erfarenheter med varandra! 


Givetvis kommer IntraPhone vara representerade med samtliga avdelningar och alla beredda på dialog samt frågor och funderingar.


Träffen kostar 4900 SEK/deltagare inklusive övernattning i enkelrum alternativt 3200 SEK/deltagare exklusive övernattning. I priset ingår samtliga delar i programmet (se agenda). 


Obs: Avbokning senast den 19:e april för full återbetalning. Avbokning senare än 19:e april ersätts ej. 

Det har aldrig hänt, men evenemanget kan komma att ställas in vid bristande intresse. Information om detta kommer i sådant fall ut innan tid för avbokning har passerat.


Har du frågor kring användarträffen eller anmälningen kan du kontakta camilla.ljungman@intraphone.com.