Löftadalens Singer-songwriter

Arrangör Kungsbacka Teater / Kultur i Halland
Tid 2018-12-08 13:0014:00
Plats Kulturhuset Fyren, Snäckan, Kungsbacka
Löftadalens Singer-songwriter
 

Löftadalens Singer-songwriter

Gruppen består av sex olika låtskrivare som alla är aktuella med individuella projekt och kommande skivsläpp. Denna spelning samarbetar de och kompar varandras låtar.

Felicia Darhult Störby - aktuell i duon Lily Arbor spelar musik med influenser från amerikans 60-70 tals musik. Jobbar på sin första EP som kommer släppas till våren.

DISA spelar svängig pop/rock med refränger som sätter sig. I våras släppte hon sin första singel ”Couldn’t follow him home” och kommer under vintern släppa sin första EP.

Nicklas är en låtskrivare som har en egen lo-fi-stil med rötter i 90-talets seattle, kryddat med britpop och rock.

Anton skriver låtar inom singer-songwritergenren med inslag av pop. Fokus ligger på texterna som är på svenska och i vår är ett EP-släpp inplanerat.

Bakom namnet Mareld finns göteborgsbaserade Carl Isaksson Öberg. Musiken beskrivs som ett möte mellan nordamerikansk retrofolkrock och svensk visprogg med en distinkt känsla av skog och hav. I sommras släppte han en EP och nu är ett album på gång.

Viktors musik har ett stort inslag av naturen. Med mäktig ljudbild med en vacker stämma dras lyssnaren in i en annan värld. Just nu håller han på med att spela in en EP.