Day One - Hållbara Affärer Norr

Arrangör Promise Hållbarhetsbyrå
Tid 2019-02-12 08:3016:00
Plats Kulturens Hus, Skeppsbrogatan 17, Luleå
Day One - Hållbara Affärer Norr
4500 kr + Moms

OBS! För att boka med faktura vänligen maila företagsnamn, fakturauppgifter, antal biljetter, namn och specialkost till: Rebecca@promise.partners

Välkommen till Day One - Hållbara Affärer Norr!

Denna konferens fokuserar på företagens affärsstrategiska hållbarhetsarbete, deras utmaningar och utveckling. Den syftar till att visa hur hållbara affärer är en fantastisk möjlighet samtidigt som de bygger en framtid för kommande generationer. Konferensens tema 2019 är Klimatledare och medverkande är lokala och globala företag som är föregångare i klimatarbetet.

Det blir en dag som visar på vad hållbar utveckling handlar om, där du som besökare får möta företag som berättar om sitt hållbarhetsarbete, med utgångspunkt i klimatfrågorna, och ger konkreta exempel på hur de lyckats förena hållbarhet med lönsamhet. 

Målgrupp: En konferens för dig som är beslutsfattare eller som arbetar med affärs- och verksamhetsutveckling. Vare sig ditt fokus är marknad, HR, ekonomi, teknik, produktion eller logistik så är företagets hållbara utveckling en fråga för dig.

Pris: 4500 kr (exkl. moms)

Under dagen ingår lunch samt förmiddags- och eftermiddagsfika. För oss är det en självklarhet att bjuda på god och nyttig mat med så liten klimatpåverkan som möjligt, därför serverar vi ekologisk, vegetarisk mat gjord på miljömärkta råvaror. Hoppas det smakar!

Anmälan är bindande men vid förhinder kan biljetten överlåtas till ersättare. 

För information om betalning eller andra frågor vänligen kontakta: rebecca@promise.partners 0704237813