Ta Kontrollen över din tid med Kristina Höghielm RPM

Arrangör HRatOnce
Tid 2019-01-22 10:0011:00
Plats https://hratonce.com live online workshop, Online
Tony Robbins modell Time Mastery
 
Seminarium, 3 aug
 
Seminarium, 4 aug
 
Seminarium, 5 aug
 
Seminarium, 6 aug
 
Seminarium, 7 aug
 
Seminarium, 8 aug
 
Seminarium, 9 aug
 
Seminarium, 10 aug
 
Seminarium, 11 aug
 
Seminarium, 12 aug
 
Seminarium, 13 aug
 
Seminarium, 14 aug
 
Seminarium, 15 aug
 
Seminarium, 16 aug
 
Seminarium, 17 aug
 

Välkommen att boka Ta kontrollen över din tid. Så här säger Deborah global HR chef Man group:"Istället för att frigöra 3 timmar per vecka kunde jag med hjälp av RPM frigöra 3 timmar varje dag! 
För många som lider av konstant prokastination är i ständig jakt på att finna mer tid. Man lider av kronisk tidsbristsjuka. Så fort du har bockat av så är det någon som kräver din uppmärksamhet.Det är inte konstigt att du skjuter upp på framtiden vad som borde ha gjorts redan. Många hamnar i krisläge, stressar mer och vissa drabbas av utmattningssyndrom. Det finns ingen tid att reflektera. Det är alltid något som måste göras i sista minuten. Det är uppenbart att det blir svårt att sluta skjuta upp. Med RPM kan du frigöra tid.
Konceptet är framtaget av den världsberömda Tony Robbins, världens livs coach. 

Istället för att tänka på att försöka hantera tiden för att få uppgifterna klara, tänk på vad du behöver göra för att skapa ett uppfyllt liv, där du kan växa och bidra. RPM fungerar som ett tänkande system och gör att du kan bli motiverad, så att du kan komma åt vad du riktigt gärna vill ha och sedan skörda. Du kan också tänka på RPM som en resultatorienterad / ändamålsdriven / massiv handlingsplan.
Med hjälp av de tre frågorna kommer du att frigöra tid, varje dag. Ha möjlighet till att skriva och anteckna . Du kommer att få verktygen att göra Din personliga RPM under sessionens gång. Bli överraskad över hur mycket tid det går att frigöra. Kristina Höghielm som är utbildad av Tony Robbins, har anammat hans koncept RPM som står för Result Purpose Massive action plan.
Här får deltagaren lära sig hur systemet fungerar och få arbeta med verktygen som frigör tid.

Om talaren:
Kristina är grundare till hratonce och ägare av företaget Bpeople coaching community. Hon har under många år verkat som VD och de senaste 10 åren varit executive coach där hon fått många att få en ny mer effektiv vardag vare sig det gäller ledarskap, livet självt och karriär.

Vilka kan delta
Alla som känner att stressen tar över vardagen och har en önskan att på ett effektivare sätt hantera jobbet och livet självt.