Basket Brigade Stockholm 2018

Arrangör Yes Group Sweden
Tid 2018-12-22 12:0017:00
Matkasse
300 kr
Bidrag 100 kr
100 kr
Fullbokad
Hjälpa till att packa kl 12-14
 
Fullbokad
Hjälpa till att köra ut, har egen bil
 

BASKET BRIGADE STOCKHOLM


Basket Brigade är en internationell välgörenhetsrörelse som varje år ger barnfamiljer med behov i ditt närområde en kasse med mat i samband med stora högtider. Basket Brigade initierades av Anthony Robbins och du kan läsa mer om det i nedan länk och även se en video där han berättar hur det började och varför hundratals människor arrangerar Basket Brigade runt om i världen och hjälper till att ge miljontals människor mat.

Vi har arrangerat Basket Brigade i Stockholm i många år. Årets Basket Brigade går av stapeln den 22 december i Stockholm och alla är välkomna att bidra. Dela gärna med dig.

Du kan bidra på flera sätt:

1. 
Du kan köpa färdiga matkassar för 300 kr styck (värde 400-500) genom oss. Hur många du vill. Du kan köpa som privat eller med ditt företag. 

2.
För er som vill bidra med en peng så går det bra att klicka i 100 kr en eller flera gånger för att bidra till fler matkassar.

3.
Du kan Swisha en summa till oss också på: 123 57 64 253

4.
Under förmiddagen behöver vi hjälp att packa matkassar. Det betyder att du kan komma till Ica Fältöversten och packa mat i kassar tillsammans med många glada underbart Yessiga människor kl 12-14 cirka. Det kan ta 2 timmar beroende på hur många kassar vi ska packa och hur många som kommer och hjälper till. Alla är välkomna från 13 år och uppåt.

5.
Under eftermiddagen från klockan 15 behöver vi hjälp att köra ut matkassarna till barnfamiljerna. Det betyder att du som har körkort kommer med en bil och kör ut till församlingar och familjer runt om i Storstockholm. Du får en lista med adresser och levererar under hela kvällen beroende på hur många kassar vi har och hur många som kommer och hjälper till.

Vill du sponsra med produkter så kontaktar du:basketbrigadesweden@gmail.com


Hjälp oss att hjälpa andra!