Basket Brigade Gävle 2018

Arrangör Basket Brigade Gävle gm Johan Dahl Utveckling AB
Plats Matkassarna körs hem till mottagarna, Gävle
Jag beställer matkassar och betalar med kort eller Internetbank
300 kr
Jag kommer med egna kassar
 

Vill du vara med och bidra till en godare jul för de som har det svårt?

Basket Brigade är ett sätt att hjälpa behövande människor, främst barnfamiljer, med en matkasse som personligen levereras till mottagarna.

The Anthony Robbins Foundation har i mer än 20 år bidragit till miljontals människors glädje och förgyllt deras liv. Allt arbete sker ideellt och baseras på människors vilja att göra gott för de som av olika skäl saknar det många andra har och kanske ser som självklart.

Vi har genomfört Basket Brigade i Gävle fyra gånger och från att första året delat ut 202 matkassar till behövande nådde vi 2017 helt fantastiska 644 utdelade matkassar. Eftersom behovet tyvärr är större siktar vi ännu högre 2018 och du kan vara med och göra skillnad!


Vi prioriterar barnfamiljerna. Enligt Rädda Barnens senaste rapport lever 12% av barnen i Sverige i fattigdom. Vi vill också kunna skapa godare julstämning för andra i vårt närområde; arbetslösa, ensamma, äldre med bristande ekonomi etc.


Vill du bidra med en eller flera matkassar kan du

  • plocka ihop kassar på egen hand och leverera dessa på plats (tips om vad du kan fylla din kasse med får du om du mailar kassen@jdu.se),

eller

  • beställa en eller flera matkassar som sedan MAXI ICA Stormarknad i Gävle fyller med julmat till inköpspris. Sedan levereras kassen kostnadsfritt direkt till behövande med hjälp av volontärer som ställer upp helt utan ersättning. Priset per julkasse är 300 kr inkl. moms och du betalar med kort eller Internetbank via den här sidan. Du kan också Swisha pengar på 123 2111 482.
  • Företag som vill bidra med 10 julkassar eller fler faktureras. Fakturan ska vara betald senast den 21/12 för att hjälpen ska komma fram i tid. Maila fakturauppgifter till bb@jdu.se.

Anmäl dig oavsett hur du vill skapa dina matkassar här på Simple Signup så att vi vet hur många julkassar vi har att dela ut. Ju tidigare du anmäler desto bättre. 

Lördagen den 22 december delar vi ut matkassarna. Du som vill lämna in en egen kasse gör det samma dag (22/12) kl. 12-13, plats meddelas senare.

Förutom att stödja Basket Brigade med matkassar kan du bidra genom att tipsa om behövande eller att medverka som volontär. Skriv ett mail till bb@jdu.se eller slå en signal till Johan Dahl på 0709-10 43 00 så får du kontakt med oss.


Du kan också läsa mer om Basket Brigade på Facebook och på Basket Brigades hemsida www.basketbrigade.se


Tack för att du är med och gör skillnad.

Basket Brigade Gävle-teamet gm Johan Dahl


OBS! Basket Brigade finns även i Stockholm och Göteborg. Via hemsidan www.basketbrigade.se kan du få kontakt med dem.