Bryggpub på PAX 9 nov

Arrangör Pax Brygghus AB
Tid 2018-11-09 17:0021:00
Plats Pax Brygghus, Stuterivägen 2, 247 47 Flyinge
Platsbokning med mat
 

Välkommen till
Pax Bryggpub


Nu öppnar vi bryggpuben på fredagar

Kl 17 öppnar vi kranarna och serverar smakprov på både gamla och nya ölsorter. Under november finns t.ex. vår uppskattade Lab28 Imperial IPA och helt nya Lab30 Cryo Lager påkopplade.

För den som vill dricka gott utan alkohol finns vår storsäljande lättöl #paxauriga och en hel mängd välsmakande alkoholfria drycker. 

Från kl 18 serverar vi också en härlig pubrätt till den som förbokat. Kockarna på Linnérs Mat i grannbyn står för matlagningen i förväg, sen fixar vi det sista på plats.  

Pax Fredagsgott

Rillet på gris 
med rotfruktsremoulad, friterad charlottenlök,
potatis i kaprisvinägrette, brödsticks

145 kr per person 

Vi löser galant vegetarisk alternativ, allergier och liknande - men glöm inte uppge det i bokningen. Vi har inget fullständigt restaurangkök på Pax och behöver informationen i förväg för att erbjuda er rätt mat och bästa upplevelse.

Det innebär också att all mat är förberedd i förväg. Vi behöver därför debitera en sk noshow-avgift för matplatser som inte avbokats minst 48 timmar i förväg. Det gäller självklart inte om vi fyller platserna med andra gäster. 

Resa till Pax

Skånetrafiken kör bussar som stannar strax utanför dörren, sök på hållplats "Flyinge Posten". Stadsnära landsbygd betyder dock att det är klokt att studera tidtabellen, det är rätt långt mellan avgångarna. Sista bussen från Flyinge går 21.01.   

Man kan också anlita vårt lokala taxibolag och åka till hållplats "Gårdstånga trafikplats" där bussarna går ofta till Malmö, Lund och Hörby, Kristianstad.


Varmt välkomna till PAX!
Calle och Marika Sjöström