Medarbetardagar 8 - 9 januari 2019

Arrangör EFS & Salt Västerbotten
Tid 2019-01-08 09:302019-01-09 16:00
Plats Solviks Folkhögskola, Skellefteå
Medarbetardagarna 2019
 

Välkomna på Medarbetardagar 8 - 9 januari 2019 på Solviks folkhögskola.

Dagarna är viktiga dagar för EFS Västerbotten som rörelse då vi får lära känna varandra, dela tankar och erfarenheter, visa omsorg och bearbeta viktiga frågor.

 För anställda med minst 50% tjänst är fortbildningen obligatorisk. Om någon har förhinder av personliga skäl, ta då kontakt med Lotten Markström för ev. tjänstledighet eller semester

OBS! Alla måste skicka in anmälan till EFS Västerbottens kansli för att möjliggöra planering.

Logi 

Vi vill erbjuda logi till så många som möjligt på Solvik då gemenskapen på kvällen och vid frukosten också är viktig. 

På Solvik är det delvis elevernas rum som vi får låna. Därför har vi anmälan redan nu och frågan om du vill bo på Solvik eller ej, för att de ska kunna meddela eleverna.
Har du plats över hemma och någon kollega som vill sova över hos dig kan det också vara en bra lösning.

De flesta rum är dubbelrum men ett fåtal enkelrum finns också att tillgå. (Tillägg 100 kr/natt som du får betala själv)

 OBS! Ta med handduk och sänglinne

Resor
Försök så långt det är möjligt att samordna era resor. Cirka fyra personer/bil är lämpligt riktmärke! För dem som väljer att åka ensam utgår endast halva summan av resebidraget.

...........................................................................................................

VILLKOR

Detaljerad information om lägret och betalning skickas till anmälda deltagare när anmälningstiden gått ut. Betalningen sker till Bg nr 985-2377, EFS Västerbotten eller Swish 123 453 68 19, märk anmälan med deltagarens och lägret namn.

Personuppgifter: För att kunna fullgöra åtaganden och bedriva lägerverksamhet tar vi emot och behandlar personuppgifter från anmälda deltagare och för barn även för målsmän. Anmälan av barn under 16 år ska göras/godkännas av målsmän. Se Information om personuppgiftsbehandling för deltagare på läger och arrangemang.

Försäkring: För alla läger som arrangeras av EFS Västerbotten och Salt Västerbotten gäller olycksfallsförsäkring under lägren samt till och från lägren. 

Medlemskap i Salt: I lägeravgiften ingår en medlemsavgift på 20 kr till Salt Västerbotten. Medlemskapet innebär att vi kan hålla låga priser på våra läger. 

EFS LÄGER ÄR ÖPPNA FÖR ALLA

Särskilda behov: Vårt mål är att alla barn & ungdomar som vill ska kunna åka på våra läger. Du kan meddela ert barns särskilda behov, diagnoser eller allergier vid anmälan så kontakter vi dig vid behov och samtalar om vad som blir bäst för ditt barn. Genom att lämna sådana uppgifter i anmälningsformulär eller på annat sätt ger ni ert samtycke till att lagra och bearbeta sådana uppgifter.

Sova hemma: En del barn kan ha behov av att sova hemma och det ska inte vara något hinder för att delta i ett läger.

Lägerbidrag: Om du, eller någon du känner, vill åka på läger men inte har ekonomisk möjlighet till det kontakta Magdalena Sandberg, 090-12 58 22, magdalena.sandberg@efsvasterbotten.se eller
Anna-Maria Niemann-Björk 070-615 35 46, anna-maria.niemann-bjork@efsvasterbotten.se  

Du kan även söka bidrag hos din lokala församling eller förening. Salt Riks har också en särskild lägerfond www.salt.efs.nu

Fotografering: EFS Västerbotten berättar i informationssyfte om sina verksamheter och det kan vara av stort värde att kunna presentera på Internet. Det är också väldigt uppskattat att använda bilder från våra läger och arrangemang på vår webbplats, i sociala media och i informationsblad. I anmälan finns möjlighet att godkänna om du eller den du anmäler får förekomma på mingel- och verksamhetsbilder.

Ytterligare information: Mer information om Salt och EFS hittar du på www.efsvasterbotten.se eller genom att ringa EFS Västerbottens kansli 090-12 58 10. 


Du kan även kontakta:
Magdalena Sandberg, 090-12 58 22, magdalena.sandberg@efsvasterbotten.se eller
Anna-Maria Niemann-Björk 070-615 35 46, anna-maria.niemann-bjork@efsvasterbotten.se  

Lägerarrangörer: EFS Västerbotten, Salt Västerbotten och Sensus