Att leda framgångsrikt i mindre organisationer

Arrangör Nyföretagarcenter Syd/ 5-YES Näringsliv
Tid 2019-10-14 16:3018:00
Plats Medborgarhuset Kärleksgatan 6 Arlöv
Att leda framgångsrikt i mindre organisationer
 

Att leda framgångsrikt i mindre organisationer


Att vara ledare idag innebär att möta många olika utmaningar. Man skall både vara visionär och framtidsstrateg samtidigt som man har fullt upp med det dagliga operativa arbetet. Thomas ger oss handfasta tips och råd kring att vara en aktiv ledare och hur vi kan verka i mindre organisationer för fortsatt god utveckling i våra företag.
Föredragshållare Thomas Önnevik delger sina kunskaper kring ämnet och varva teori och diskussion på ett lättsamt och lärorikt sätt. 

Om föreläsare: Thomas Önnevik är civilekonom och har under många år arbetat med ledarskap, grupp- och organisationsutveckling inom den privata och offentliga sektorn samt inom svensk idrott. Han har även under flera år undervisat som lärare på högskola och universitet inom ämnet ledarskap och organisation. Inom idrotten har han lång erfarenhet av ledarskap från ungdomsverksamhet till landslagsnivå.

Föreläsningen är kostnadsfri och avbokning ska ske senast 2 dagar inför seminarium. No show avgift är 125 kr (exkl. moms) om du anmäler dig men inte kommer.