Numerologisk analys

Företag YogaKloster
Plats Distans, Online
Numerologisk analys
199 kr

Så här fungerar det
Du fyller i dina uppgifterna (namn, födelseår, födelsemånad och födelsedag samt mailadress) och inom några dagar får du ett mail med din egen numerologiska analys. 


Om numerologi
Numerologin är en uråldrig vetenskap som innebär en numerologisk analys av ditt liv. Numerologin avslöjar din motivation, din talang och den berättar hur du ter dig i andras ögon. Den berättar vad som hänt och varför och den ger antydningar om vad som komma skall.

Du kan aldrig 100 % förutsäga framtiden med numerologisk hjälp, siffrorna avslöjar trender och ger prognoser om vad som troligen kommer hända. Inte så annorlunda från att förutsäga vädret eller att sortera ut trender på aktiemarknaden. Det finns inget paranormalt i det. Siffrorna kan vara förvånansvärt exakta när du vet vad de symboliserar och du kan analysera deras troliga effekt.

Historia
Den yogiska numerologin som vi inte riktigt vet hur gammal den är blev känd i västvärlden först i början av 1970-talet tack vara Yogi Bhajan, en indisk yogi som emigrerade till Kanada 1969. Han introducerade numerologin tillsammans med Kundaliniyogan och Vit Tantra - en mycket kraftfull gruppmeditation.