Stormakt i otakt - en musikalisk julshow för hela familjen

Arrangör Körföreningen Megafon & Mikrofon
Tid 2018-12-08 19:002018-12-09 18:00
Plats Kulturskolan, Sjöbjörnsv 1, Gröndal, Stockholm

Eventet stängt för nya bokningar

Gröndalsrevyn

Jakten efter makten hamnar i skottlinjen i 2018 års julrevy som har inspirerats av drottning Kristinas liv. Men vår historia utspelar sig i dagens Gröndal där friheten att själv bestämma över sitt eget liv och giftermål sätts på prov när förväntningarna att leverera stiger i takt med bolagets framgång. De gamla herrarna Axel och Gustav möter Gröndals moderna människor och när vägarna korsas får vi både se och höra hur viljestyrkans kamp utkämpas i såväl tretakt, fyrtakt som otakt. Varmt välkommen på god och julig stämning med Gröndalsrevyn 2018!

Föreställningar

Lördagen den 8 december kl 19.00
Söndagen den 9 december kl 13.00 och kl 16.00

Föreställningen är 2 tim inkl. paus
 

Plats

Kulturskolan, Sjöbjörnsvägen 1, Gröndal, Stockholm

Biljetter

95 kr/vuxen
50 kr/barn

Barn är under 18 år. Barn som sitter i knä går gratis och behöver ingen biljett) Köpt biljett återbetalas ej. Däremot kan biljetten överlåtas vid förhinder.


Om oss

Vuxenkören Megafon och ungdomskören Mikrofon är den ideella körföreningen i Gröndal som har kommit att bli den återkommande "Gröndalsrevyn". Vi är två körer som sjunger fyrstämmigt och kompas av ett liveband. Vi knyter ihop vår stämsång med dans och teater och ger publiken upplevelser för både ögat och örat.