Arbetsrätt

Arrangör Nyföretagarcenter Syd/ 5-YES Näringsliv
Tid 2019-10-17 16:3018:00
Plats EC Kävlinge Nygatan 8 C Kävlinge
Arbetsrätt
 

Arbetsrätt

Arbetsrätten är en del av det juridiska system som tar hand om saker som relaterar till arbete och arbetssituationer och konflikter av olika slag.

Det kan t.ex. handla om konflikter mellan arbetsgivare och arbetstagare, om lönekonflikter, brutna överenskommelser, arbetssäkerhet etc. Under föreläsningen kommer det att behandlas frågor som;

Hur fungerar arbetsrätten? Vilka saker tas upp och hur? Hur fungerar procedurerna?

Föredraget om arbetsrätt dyker ner i ämnet och ger kunskap om ett relevant ämne för de flesta verksamheter. Det här är en bra föreläsning för dig som vill få bättre kunskap om arbetsrättsfrågor. Du kommer att få insikt i hur du bör agera när det gäller anställning, uppsägningar, omplaceringar och andra frågor som rör arbetsrätt. Du får möjlighet att diskutera konkreta situationer med kursledaren som är erfaren advokat specialiserad på arbetsrätt. 

Föreläsare
Anders Perborn äger och driver Advanced Business Law och har arbetat med affärsjuridik i trettio år med entreprenörer och mindre företags utmaningar.

Föreläsningen är kostnadsfri och avbokning ska ske senast 2 dagar inför seminarium. No show avgift är 125 kr (exkl. moms) om du anmäler dig men inte kommer.