Kilsbergsleden

Arrangör Örebro AIK
Tid 2018-11-03 10:0014:00
Plats Karlslunds Motionscentral, Örebro
1,2 km
50 kr
2,1 km
50 kr
3 km
50 kr
5 km (max 19 år)
50 kr
Femman
150 kr
Milen
150 kr
Lången
150 kr
Tävling 14,7 km
150 kr

Välkommen till Kilsbergsleden i Karlslundsskogen, Örebro

Första start kl. 10.00, respektive starttider och anmälningsavgifter finns under klasser.

Kilsbergsleden arrangeras av Örebro AIK och är ett löpararrangemang som passar hela familjen. I Karlslundsskogen avverkas allt från 1,2 km för de små och upp till 14,7 km för de större löparna. Loppet riktar sig till såväl elit som motionär. Motionärer väljer mellan 5, 10 eller 14,5 kilometer och loppet är öppet för alla oavsett tempo och förutsättningar.

Det stora prisbordet med priser till alla i ungdomsklasserna är ett uppskattat inslag. Vi har även prispengar till de tre främsta damerna och herrarna i huvudtävlingsklasserna och lottade priser i motionsklass.

OBS! Alla tävlingsklasser från juniorer och uppåt springer 14,7 km.

Vägbeskrivning
Start och mål vid motionscentralen i Karlslund, Örebro. Ta av motorvägen E18/20 vid skylt "Garphyttan" följ sedan skyltar.

Resultat
Komplett resultatlista publiceras på Örebro AIK:s hemsida efter loppet.

I och med anmälan accepteras att deltagaren publiceras i start- och resultatlistan. Anmälda kommer löpande att presenteras i startlistan på hemsidan. Sista anmälningsdag och betalningsdag är fredag den 26 oktober.
Anmälningsavgiften är beroende på vilken klass som anmälan avser. Se alla anmälningsavgifter till vänster. Efter stängd anmälan gäller efteranmälan på tävlingsdagen.

Efteranmälan
Kan göras på tävlingsdagen senast en timme före respektive starttid. Ingen efteranmälningsavgift för barn och ungdomar upp till 19 år. I övriga klasser kan efteranmälan göras mot en förhöjd avgift av 50 kr. Förutom kontant betalning så accepterar vi även swish betalning vid direktanmälan.

Priser
Plaketter till alla fullföljande. Segrarna i huvudtävlingsklasserna vinner 1 000 kr, tvåorna 500 kr, treorna 300 kr. Priser till alla i ungdomsklasserna,, samt den främsta i tävlingsklasserna.

Omklädning
Karlslunds motionscentral.

Servering 
Fika finns till försäljning i Karlslunds Motionscentral.

Upplysningar
e-post: kansliet@orebroaik.se 

Tävlingsregler
Svenska friidrottsförbundets tävlingsregler gäller. Allt tävlande sker på egen risk.

Läs mer om anmälan, banan och startlista på Örebro AIKs hemsida. www.orebroaik.se/arrangemang/kilsbergsleden