MIX Frukostföreläsning 26 oktober 2018

Arrangör MIX Marknadsföreningen i Gävleborg
Tid 2018-10-26 07:1509:00
Plats Winn Citykonferens, Norra Slottsgatan 6, Gävle

Eventet stängt för nya bokningar

Föreläsningen och frukostbuffén är kostnadsfri för dig som är medlem i MIX. Om du har anmält dig, men inte kommer utan att meddela förhinder (info@mixgavleborg.se) senast klockan 12:00 två dagar (onsdagen) innan föreläsningen, debiteras du 295 kr. Gäster är varmt välkomna och de betalar 295 kr.

SÄTT RÄTT PRIS!

Prissättning är så mycket mer än att sätta en siffra på en produkt eller tjänst. Hela din affär, din image och din överlevnad bygger på att intäkterna är tillräckligt högre än dina kostnader. Så hur sätter DU rätt pris och vad är rätt för dig?

Åke Wallbacks, från Priskonsulterna Sverige AB, går igenom några exempel på hur du sätter rätt pris och visar på en alternativ metod för prissättning som både är enkel att göra, är lönsam och går enkelt att försvara/motivera!

Människor är inte särskilt rationella i sina beslut och Åke visar några exempel på hur detta används i prissättning. Han lovar att skicka med konkreta tips som direkt gör skillnad.


VEM ÄR ÅKE WALLBACKS?
Åke är en före detta smålänning som flyttade norrut till Gästrikland vid millennieskiftet. Han har jobbat 16 år på Sandvik på olika affärsområden, hela tiden med pris och lönsamhet i fokus. Nu driver han konsultföretag med ett enda syfte – att få företag att ta rätt betalt för det värde de levererar.


DETTA VISSTE DU NOG INTE OM ÅKE
Åke har en passion inom frisbeesporten och har inte mindre än 8 guldmedaljer i svenska mästerskap. Utöver detta silvermedaljer i världsmästerskap och seger på europatouren i frisbeegolf.


OBS! Denna gång är vi på Citykonferensen. Välkommen!