SM-mössan - Företag

Arrangör Näringslivsbolaget i Sundsvall AB
Tid 2018-10-22 00:002019-01-25 23:59
SM-mössa
 

SM-mössan

Gäller som inträde till alla tävlingar och arenor under SM-veckan

Din bussbiljett till all lokaltrafik och extrabussar under hela veckan

Din lott till Folkfestlotteriet – på ”tvättlappen” inuti mössan finns ett unikt nummer som är ditt lottnummer och ger dig möjlighet att vinna fina priser under tre Folkfest-kvällar på Stora torget i Sundsvall, onsdag den 30 januari 2019, fredag 1 februari, samt lördag 2 februari. Vinnarna kommer dessutom att presenteras i Sundsvalls Tidning, på www.naringslivsbolaget.se och på www.smveckan.se  Generella förutsättningar:


  • Företag har möjlighet att beställa och köpa mössor för 299 kronor styck, inkl. moms, av Näringslivsbolaget i Sundsvall AB.

  • Avhämtning av mössorna sker under arbetstid på Näringslivsbolaget i Stadshuset i Sundsvall, efter överenskommelse med mössansvarig Eva Eriksson på 070-209 57 10, eller på mail; eva.eriksson@sundsvall.se, vardagar 08.00-16.00.

  • För annan leverens av mössor, kontakta mössansvarig Eva Eriksson.

  • Företaget faktureras och ska till Näringslivsbolaget i Sundsvall AB betala 299 kronor per mössa, senast 30 dagar efter uthämtningstillfället.

  • Företag har inte möjlighet att lämna tillbaka mössor till Näringslivsbolaget efter beställning.

  • Merparten av intäkterna från mössförsäljningen går direkt tillbaka till idrottsföreningarna, enligt en fördelningsnyckel som presenteras i avtal med varje enskild förening.

  • En mindre del av intäkterna går indirekt tillbaka till idrotten i form av marknadsföring av SM-veckan, de olika tävlingarna, samt av själva mössan och för att till exempel finansiera busstransporter av publik till och från tävlingar och arenor.

  • Värdstaden har totalt 12 000 mössor till sitt förfogande. Dessa säljs av arrangörsföreningar, till företag och på specifika försäljningstillfällen. Värdstaden förbehåller sig därför rätten att begränsa antalet mössor som företagen får köpa.