SM-mössan - Idrottsföreningar

Arrangör Näringslivsbolaget i Sundsvall AB
SM-mössan
 

Generella förutsättningar för föreningarnas mössförsäljning

* Priset är fastställt till 299 kronor styck inkl. moms. Inga prisvariationer får förekomma. Föreningen får behålla 40 kronor av varje såld mössa.

* En del av intäkterna går tillbaka till SM-veckans arrangörsföreningar. En mindre del av intäkterna går indirekt tillbaka till idrotten i form av marknadsföring av SM-veckan, de olika tävlingarna, samt av själva mössan och för att till exempel finansiera busstransporter av publik till och från tävlingar och arenor. 10 kronor av varje mössa är dedikerade till ”Folkfestlotteriet”.

* Förening kan hämta ut minst 10 och max 50 mössor på Näringslivsbolaget i Sundsvall (Stadshuset). 

* Föreningen betalar inte för mössorna i förväg utan faktureras i efterhand och ska till Näringslivsbolaget i Sundsvall AB betala 259 kronor x antalet sålda mössor. 

* Mössor som föreningen inte har lyckats sälja kan återlämnas till Näringslivsbolaget, dock senast 2019-01-21, kl. 16.00. De mössor som föreningen inte återlämnat innan detta datum och tid, kommer att faktureras föreningen, enligt ovanstående text.

* Avhämtning av mössor sker under arbetstid på Näringslivsbolaget i Stadshuset i Sundsvall, efter överenskommelse med mössansvarig Eva Eriksson på 070-209 57 10, eller på mail; eva.eriksson@sundsvall.se, vardagar 08.00-16.00.